Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες!

Γεύση από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από 4 όρκες!

Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα… Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες!

Το περιστατικό σημεiώθηκε στο στενό του Γιβραλτάρ, με τους ιστιοπλόους να καταγράφουν με κάμερες τις στιγμές τρόμου που βίωσαν. Σύμφωνα με όσα είπαν οι Φάλαινες δολοφόνοι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και επιτέθηκαν στο σκάφος συντονισμένα και σε άψογη συνεργασία!

Τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν να απομακρύνουν τις όρκες, οι οποίες όχι μόνο δεν αποθαρρύνονταν, αλλά κατάφεραν με τα συνεχή χτυπήματά τους να σπάσουν το πηδάλιο του σκάφους!

Οι ιστιοπλόοι προσπαθούσαν να απωθήσουν τα μεγάλα θηλαστικά, χρησιμοποιώντας ό,τι αντικείμενα έβρισκαν. Ο χρόνος κυλούσε, αλλά οι όρκες συνέχιζαν την τρομακτική επίθεσή τους.

Τελικά ο καπετάνιος Αντόνιο Μπούσε αποδείχθηκε και ο πιο θαρραλέος, αφού με ένα κοντάρι και φωνάζοντας «Μάμα μία φύγετε επιτέλους από τα γαμ…νο το σκάφος!».

Τέτοια περιστατικά είναι συνήθη στην περιοχή, όμως τις περισσότερες φορές οι φάλαινες περισσότερο παίζουν με τα σκάφη, παρά επιτίθενται, όπως είπε το πλήρωμα που δέχθηκε την επίθεση.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφία από το περιστατικό που έγινε στο Γιβραλτάρ

Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες! Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες!

Με πληροφορίες από τη dailymail.com