ΚΟΣΜΟΣ

Φάλαινες δολοφόνοι «πολιόρκησαν» ιστιοπλοϊκό σκάφος! Στιγμές τρόμου για τους επιβάτες (vid+pics)

Γεύση από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από 4 όρκες!
Φάλαινες δολοφόνοι «πολιόρκησαν» ιστιοπλοϊκό σκάφος! Στιγμές τρόμου για τους επιβάτες (vid+pics)

Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα… Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες!

Το περιστατικό σημεiώθηκε στο στενό του Γιβραλτάρ, με τους ιστιοπλόους να καταγράφουν με κάμερες τις στιγμές τρόμου που βίωσαν. Σύμφωνα με όσα είπαν οι Φάλαινες δολοφόνοι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και επιτέθηκαν στο σκάφος συντονισμένα και σε άψογη συνεργασία!

Τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν να απομακρύνουν τις όρκες, οι οποίες όχι μόνο δεν αποθαρρύνονταν, αλλά κατάφεραν με τα συνεχή χτυπήματά τους να σπάσουν το πηδάλιο του σκάφους!

Οι ιστιοπλόοι προσπαθούσαν να απωθήσουν τα μεγάλα θηλαστικά, χρησιμοποιώντας ό,τι αντικείμενα έβρισκαν. Ο χρόνος κυλούσε, αλλά οι όρκες συνέχιζαν την τρομακτική επίθεσή τους.

Τελικά ο καπετάνιος Αντόνιο Μπούσε αποδείχθηκε και ο πιο θαρραλέος, αφού με ένα κοντάρι και φωνάζοντας «Μάμα μία φύγετε επιτέλους από τα γαμ…νο το σκάφος!».

Τέτοια περιστατικά είναι συνήθη στην περιοχή, όμως τις περισσότερες φορές οι φάλαινες περισσότερο παίζουν με τα σκάφη, παρά επιτίθενται, όπως είπε το πλήρωμα που δέχθηκε την επίθεση.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφία από το περιστατικό που έγινε στο Γιβραλτάρ

Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες! Φάλαινες δολοφόνοι: «Γεύση» από την ταινία τα... Σαγόνια του καρχαρία πήρε μια παρέα ιστιοπλόων στο Γιβραλτάρ όταν δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερις όρκες!

Με πληροφορίες από τη dailymail.com

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.