Γυναίκα που έπεσε σε κώμα υποστηρίζει πως είδε την κόλαση - Τι περιέγραψε

Μια γυναίκα που έπεσε σε κώμα υποστηρίζει πως είδε την κόλαση και ανατριχιάζει με την περιγραφή της!

Η Κάθι ΜακΝτάνιελ, η γυναίκα  από την Βρετανία η οποία νοσηλεύτηκε το 2000 με πνευμονική ανεπάρκεια και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, είπε ότι αναστήθηκε μετά τον θάνατό της.

Η ΜακΝτάνιελ σήμερα είναι 75 ετών, όμως πριν 21 χρόνια, έπεσε σε κώμα μετά την επιδείνωση της κατάστασής της υγείας της και παρέμεινε στην εντατική για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ξυπνώντας όμως από το κώμα προχώρησε σε μια αποκάλυψη-σοκ καθώς υποστήριξε πως είδε την κόλαση με τα μάτια της!

Η Κάθι δήλωσε ότι στην αρχή πήγε σε μια σκοτεινή περιοχή, μετά βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν ζεστό, ομιχλώδη και αποπνικτικό καιρό ενώ είπε πως είδε τους δαίμονες να βασανίζουν ανθρώπους στην κόλαση.

«Η εικόνα που είδα ήταν πραγματικά τρομακτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η 75χρονη γυναίκα που εξήγησε επίσης ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα να στέκεται μπροστά της.

Ακόμη είπε πως μπήκε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο από το οποίο έφυγε κατευθείαν, «ενώ προχωρούσα στην κόλαση, μπήκα σε ένα δωμάτιο που  υπήρχαν γυναίκες και η κατάστασή τους ήταν πολύ άσχημη. Δεν μπορούσα καν να κοιτάξω τα πρόσωπά τους και έφυγα αμέσως από εκεί».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι αφού έμεινε για λίγο στην κόλαση, πήγε στον παράδεισο με τα συναισθήματα που περιέγραψε να μιλούν για μια ευτυχία που δεν έχει ξαναζήσει ενώ σημείωσε πως ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος για να τον περιγράψει.

Μετά από αυτή της την εμπειρία, η Κάθι ΜακΝτάνιελ έγραψε βιβλίο, μέσα στο οποίο εξιστορεί τα όσα έζησε και τα οποία έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον ανά τον κόσμο και έχουν γίνει viral.