Προβληματισμός υπάρχει στη Γερμανία με τη γραφειοκρατία για να κάνει κάποιος το εμβόλιο, με την Άνγκελα Μέρκελ να δέχεται έντονη κριτική.

Η Γερμανία έπαθε… Ελλάδα, με τη γραφειοκρατία προκειμένου να εμβολιαστεί κάποιος να είναι μεγάλη, κάτι που προβληματίζει τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, οι 80χρονοι πρέπει να συμπληρώσουν δέκα φόρμες προκειμένου να λάβουν το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ δέχεται σφοδρή κριτική για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς οι διαδικασίες αργούν πολλοί και το ποσοστό εμβολιασμών είναι αρκετά μικρό.

Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα μόνο το 10% του ενήλικου πληθυσμού έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου και αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει… χάος. Αρκετοί είναι αυτοί που φτάνουν στα εμβολιαστικά κέντρα, όμως έχουν ξεχάσει κάποια φόρμα και έτσι η διαδικασία παίρνει αναβολή και κλείνεται νέο ραντεβού κάποια άλλη μέρα.

Έτσι, η Γερμανία παρά το γεγονός πως είναι μία πολύ ισχυρή οικονομία, δεν βρίσκεται καν στη λίστα με τις 20 χώρες που… τρέχουν καλύτερα το θέμα των εμβολιασμών.

Η Μέρκελ κάλεσε τους κρατικούς διοικητές των 16 ομοσπονδιακών κρατηδίων της χώρας να… τρέξουν τις διαδικασίες και να αποφεύγεται η περιττή γραφειοκρατεία.

Σάρον Στόουν: «Μου μεγάλωσαν το στήθος χωρίς να το ξέρω!»

Σοκ στις ΗΠΑ: Δύο ανήλικες σκότωσαν οδηγό Uber – Σκληρό βίντεο