ΚΟΣΜΟΣ

Indiana Jones: Επιστρέφει και για 5η ταινία ο Harrison Ford – Η πρώτη «μαγική» εικόνα της ταινίας μας προετοιμάζει!

Οι φανς του Indiana Jones θα απολαύσουν ακόμα μία ταινία με τον αγαπημένο τους ήρωα.
Indiana Jones: Επιστρέφει και για 5η ταινία ο Harrison Ford – Η πρώτη «μαγική» εικόνα της ταινίας μας προετοιμάζει!

Μία ανακοίνωση που πολλοί δεν περίμεναν είχαμε στο Star Wars Celebration 2022, που έχει να κάνει με τον Indiana Jones.

Φυσικά όλα αυτά τα franchises ανήκουν στην Disney, που γνωρίζει τη λατρεία του κοινού για τον Harrison Ford, ο οποίος άλλωστε στη βασική τριλογία του Star War ξεχώρισε για το ρόλο του Han Solo.

Ωστόσο όπως προείπαμε δεν έχει η ανακοίνωση να κάνει με το σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas, αλλά με τον γνωστό κυνηγό θησαυρών.

Αυτός αναμένεται να επιστρέψει στις 30 Ιουνίου 2023 και μιλάμε για την 5η ταινία του Indiana Jones, με τις προηγούμενες τέσσερις να έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Στο υπόλοιπο cast αναμένεται να δούμε τους Phoebe Waller-Bridge , Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones και Antonio Banderas.

Δείτε την πρώτη εικόνα:

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>