ΚΟΣΜΟΣ

Ηνωμένο Βασίλειο: Ταξίδεψε 800χλμ. για την πιο «εύκολη» εξέταση οδήγησης – Απέτυχε!

Διαβάστε μία φοβερή ιστορία από το Ηνωμένο Βασίλειο
Ηνωμένο Βασίλειο: Ταξίδεψε 800χλμ. για την πιο «εύκολη» εξέταση οδήγησης – Απέτυχε!

Ηνωμένο Βασίλειο: Όσοι έχουν κάνει μαθήματα οδήγησης θα αντιληφθούν τον πειρασμό να μεταβούν σε άλλο μέρος της χώρας για μια ευκολότερη εξέταση, με την ελπίδα ότι θα λάβουν δίπλωμα οδήγησης.

Οι υποψήφιοι ελπίζουν σε μια δοκιμή με λιγότερους επαρχιακούς δρόμους ή αποφυγή κάποιου κυκλικού κόμβου που πιθανώς να απεχθάνονται.

Η «Mirror» δημοσίευσε ένα άρθρο που αφορά μία γυναίκα, η οποία είχε την ιδέα να διανύσει 800 χιλιόμετρα για να πετύχει τον στόχο της.

Ιδού η ιστορία από το Ηνωμένο Βασίλειο:

Μία γυναίκα ταξίδεψε 800 χιλιόμετρα για να μεταβεί σε άλλο εξεταστικό κέντρο, θεωρώντας ότι αυξάνει τις πιθανότητές της να περάσει τις εξετάσεις.

Η Κόνστανς Κάμπφερ, από το Λονδίνο, ταξίδεψε μέχρι το Άιλ οφ Μιλ στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Σκωτίας, προκειμένου να δώσει το δεύτερο τεστ οδήγησης, το οποίο έχει χαρακτηριστεί «ευκολότερο» από τα περισσότερα εξεταστικά κέντρα.

Είχε αναπτύξει φοβία για τους κυκλικούς κόμβους ενώ οδηγούσε και αποφάσισε να κάνει τη δοκιμή της σε κάποιο μέρος που είχε μικρότερες πιθανότητες να συναντήσει αυτό που δεν ήθελε.

Τότε ήταν που ανακάλυψε το Άιλ οφ Μιλ, το οποίο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διέλευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (σχεδόν 90%) και αποτελείται κυρίως από δρόμους μονής κατεύθυνσης και μόνο έναν κυκλικό κόμβο.

Η Κόνστανς χρειάστηκε 10 ώρες και μια βόλτα με το φέρι για να φτάσει εκεί, αλλά κατά την άφιξή της, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν εκπαιδευτές οδήγησης, προκειμένου να της δανείσουν το αυτοκίνητό τους.

Τελικά βρέθηκε μια ντόπια γυναίκα για να της προσφέρει το δικό της. Η δοκιμή έγινε, όμως… μαντέψτε: Η φίλη μας από το Λονδίνο απέτυχε!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.