ΗΠΑ - Απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο σε γυμνάσιο: – Ανάγκασαν Αφροαμερικανό ποδοσφαιριστή να καθίσει ανάμεσα σε μπανάνες

Σάλο έχει προκαλέσει ρατσιστικό επεισόδιο σε σχολείο των ΗΠΑ που καταγράφτηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media.

Σάλο έχει προκαλέσει ρατσιστικό επεισόδιο σε σχολείο των ΗΠΑ που καταγράφτηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media.

Τον γύρο διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα επαίσχυντο ρατσιστικό επεισόδιο σε σχολείο των ΗΠΑ με αποδέκτη έναν Αφροαμερικανό παίκτη ποδοσφαίρου.

To περιστατικό έλαβε χώρα στο Moline High School των ΗΠΑ, με θύμα έναν νεαρό παίκτη ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα μαθητών τον παρενόχλησαν για να συμμορφωθεί με την απειλή: «Ή θα κάτσεις ή θα σπάσω και τα δύο πόδια σου».

Ο Αφροαμερικανός παίκτης από την ομάδα ποδοσφαίρου δέχεται πιέσεις από κάποιον άλλο να καθίσει στη θέση του στα αποδυτήρια σε ένα ντουλάπι γεμάτο από φλούδες μπανάνας που κρέμονται πάνω του.

Στη συνέχεια ο νεαρός παίκτης αρνείται να υπακούσει, αλλά τη στιγμή που αμφιβάλλει αν θα το κάνει ή όχι, ένας από τους ανθρώπους πίσω από το κινητό τον απειλεί.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το εν λόγω περιστατικό, διαπιστώνοντας πως όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν συμπαίκτες.

«Ανεξάρτητα από αυτά τα γεγονότα, όλοι συμφωνούμε ότι είναι ένας αηδιαστικός τρόπος να αντιμετωπίζουμε έναν συμπαίκτη, έναν άνθρωπο και σίγουρα έναν φίλο», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης.