Νέα ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν προκαλεί η τελευταία δήλωση του γερμανού εισαγγελέα ο οποίος ερευνά την υπόθεση, καθώς σε συνέντευξή του λέει πως τελικά ίσως είναι ζωντανή.

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Γερμανός Εισαγγελέας στην υπόθεση της Μαντλίν, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα υποστήριξε πως το κορίτσι είναι σίγουρα νεκρό.

Μιλώντας στη «Mirror», ο Χανς Γουόλτερ, ανέφερε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Είχε αναφέρει, μάλιστα, ότι «ο Κρίστιαν Μπρίκνερ σκότωσε τη Μαντλίν γρήγορα μετά την απαγωγή της», ωστόσο ο Γουόλτερ τώρα λέει πως αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από «την προσωπική μου γνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποκάλυψη-βόμβα από την νταντά της

Οι τελευταίοι ισχυρισμοί του Εισαγγελέα έχουν αναστατώσει ιδιαίτερα τους γονείς της μικρής Μαντλίν, ενώ φίλος της οικογένειας ανέφερε πως «δεν θα έπρεπε να το πει αν δεν το ξέρει σίγουρα».

Και προσθέτει: «Κατέληξαν στο ότι θα χειριστούν την υπόθεση όπως χειρίζονται μια έρευνα για φόνο. Δεν θα έπρεπε να το πουν εκτός αν ήταν απολύτως σίγουροι».