Εισβολή στο Καπιτώλιο: Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί (vids)

Εικόνες χάους στην Αμερική, με τέσσερις νεκρούς από την εισβολή στο Καπιτώλιο από τους οπαδούς του Τραμπ, που ζητούσαν να μην επικυρωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών!

Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί από την εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία της Ουάσινγκτον.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό, ενώ τρεις ακόμα άνθρωποι που ήταν τραυματίες, κατέληξαν τελικώς στο νοσοκομείο.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι οι τρεις θάνατοι οφείλονταν σε έκτακτα ιατρικά περιστατικά και το τέταρτο πρόσωπο υπέκυψε σε νοσοκομείο αφού υπέστη τραύμα από σφαίρα.

Ακόμα, ανέφερε ότι 52 ύποπτοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για την πολιορκία και την εισβολή στο Καπιτώλιο. Οι 47 από τις 52 συλλήψεις έγιναν εξαιτίας της παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με τις 26 από αυτές να γίνονται στον χώρο του Καπιτωλίου.

Φυσικά άλλα πρόσωπα έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας, αφού οπλοφορούσαν χωρίς να έχουν χαρτιά, με τα όπλα τους να είναι απαγορευμένα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο τον αρχηγό της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, βρέθηκαν και δύο αυτοσχέδιες βόμβες στα κεντρικά γραφεία της εθνικής επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων αλλά και της εθνικής επιτροπής των Δημοκρατικών, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε επίσης φορητό ψυγείο που περιείχε κοκτέιλ Μολότοφ σε όχημα στον χώρο του Καπιτωλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ – NBC: Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε μέσα στο Καπιτώλιο – Βίντεο ΣΟΚ!