Ιβάνα Τραμπ: «Έφυγε» από τη ζωή η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ

Ποια ήταν η Ιβάνα Τραμπ που απεβίωσε στα 73 της χρόνια

Ιβάνα Τραμπ: «Έφυγε» από τη ζωή στα 73 της χρόνια η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προέβη σε σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Truth Social.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, εκ των οποίων είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή.

Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Ιβάνα μεγάλωσε στην, πάλαι ποτέ, Τσεχοσλοβακία και παντρεύτηκε τον Τραμπ το 1977, προτού χωρίσουν το 1992.

Ο γάμος τους διαλύθηκε, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σχέση με τη Μάρλα Μέιπλς, η οποία αργότερα θα γινόταν η δεύτερη σύζυγός του.

Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την είδηση ​​του θανάτου της στο ABC News και δημοσίευσε την παρακάτω δήλωση.

«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα. Δυνατή στις επιχειρήσεις, αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, με λαμπερή ομορφιά, τρομερή μητέρα και φίλη.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν επιζήσασα. Έφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία της παιδιά και στα δέκα εγγόνια της»

 

Ειδήσεις σήμερα

Θρυλική σειρά επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Η ρήξη στην ελληνική διαιτησία και η αλλαγή δεδομένων

Βυθίσατε το Χόρα: Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική φράση του Ανδρέα

 

Η είδηση του χαμού της Ιβάνα Τραμπ