ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Τηλεοπτικός σταθμός απέλυσε παρουσιάστρια για απίστευτο λόγο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Παρουσιάστρια απολύθηκε μετά από 35 χρόνια για απίστευτο λόγο και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Καναδάς: Τηλεοπτικός σταθμός απέλυσε παρουσιάστρια για απίστευτο λόγο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Καναδάς: Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στον Καναδά, καθώς τηλεπαρουσιάστρια έχασε τη δουλειά της για απίστευτο λόγο.

Πρόκειται για την επί 35 χρόνια παρουσιάστρια του CTV National News, Lisa LaFlamme, που είναι και η πιο διάσημη της χώρας, η οποία γνωστοποίησε μέσω του Twitter την απόλυσή της. Ο λόγος; Διότι αποφάσισε να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να αρχίσει να φαίνεται το φυσικό της χρώμα.

Η ίδια δηλώνει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως πρόκειται για πολύ άσχημα νέα που μας γυρνάνε χρόνια πίσω.

Η LaFlamme ήταν από τις γυναίκες που κατά τη διάρκεια της πανδημίας σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να φανεί το φυσικό της χρώμα που είναι το άσπρο.

Μάλιστα, δήλωνε υπερήφανη που το έκανε αυτό, σημειώνοντας πως είναι κάτι το οποίο έπρεπε να τολμήσει νωρίτερα χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα «απελευθερωτική» την εν λόγω απόφαση.

Όπως αναφέρει η theguardian, ο Michael Melling που είναι ανώτερο στέλεχος του καναλιού, ρώτησε τους εργαζόμενους για το ποιος ενέκρινε την απόφαση η παρουσιάστρια να αφήσει γκρι τα μαλλιά της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συγκρουστεί και στο παρελθόν για εργασιακά θέματα.

Το εν λόγω περιστατικό έχει φέρει την οργή του κόσμου, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για αυτό που συνέβη. Πολιτικά στελέχη και ακτιβιστές καταδίκασαν την απαράδεκτη απόφαση, κάνοντας λόγο για σεξισμό και ηλικιακή διάκριση.

Παράλληλα, η 58χρονη λαμβάνει χιλιάδες μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης και χαρακτηριστικό είναι πως το βίντεο που ανακοινώνει όλη την ιστορία που έχει διαδραματιστεί, έχει ξεπεράσει τις 85.000 Likes, ενώ το περιστατικό έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερο ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ