Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026
Sportime

Καραντίνα-Επικό: Ντύθηκαν σημαδούρες για να μπουν στη θάλασσα (video)

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
Καραντίνα-Επικό: Ντύθηκαν σημαδούρες για να μπουν στη θάλασσα (video)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Απομένουν λίγες μέρες για να τελειώσει η καραντίνα στη Γαλλία, ωστόσο δύο λουόμενοι δεν μπόρεσαν να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή. Σκέφτηκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ξεγελάσουν τις Αρχές, το έκαναν, ωστόσο εν τέλει πιάστηκαν στη φάκα.

Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν τελειώσει η καραντίνα, οι δύο ανυπόμονοι κολυμβητές ντύθηκαν σημαδούρες και μπήκαν στη θάλασσα. Παρόλα αυτά, έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και συνελήφθησαν, καθώς γίνονταν διαρκείς έλεγχοι.

Εξάλλου, χθες τα μεσάνυχτα πάρθηκαν πίσω τα περιοριστικά μέτρα στη Γαλλία, τον κόσμο να γιορτάζει το γεγονός. Ακόμη, καταστηματάρχες άνοιξαν τα μαγαζιά τους το βράδυ και αρκετός κόσμος γέμισε τις πλατείες και τα πάρκα, ώστε να γιορτάσει το γεγονός.

Οι γαλλικές αρχές όμως, προειδοποιούν ότι η πανδημία δεν τελείωσε ακόμα και πως πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα