ΚΟΣΜΟΣ

Κιλιτσντάρογλου: Πήγε στα κρυφά στο ίδρυμα του Σόρος και εξαφανίστηκε για οκτώ ώρες ο αντίπαλος του Ερντογάν

Φιλοκυβερνητικά τουρκικά μέσα στην Τουρκία, κατηγορούν τον Κιλιτσντάρογλου που δεν πήρε μαζί του τους Τούρκους δημοσιογράφους.
Κιλιτσντάρογλου: Πήγε στα κρυφά στο ίδρυμα του Σόρος και εξαφανίστηκε για οκτώ ώρες ο αντίπαλος του Ερντογάν

Κιλιτσντάρογλου: Πήγε στα κρυφά στο ίδρυμα του Σόρος και εξαφανίστηκε για οκτώ ώρες από τους Τούρκους δημοσιογράφους που τον ακολουθούσαν.

Ο πρόεδρος του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επισκέφθηκε το German Marshall Fund.

Μάλιστα, φιλοκυβερνητικά τουρκικά μέσα στην Τουρκία, κατηγορούν τον Κιλιτσντάρογλου που δεν πήρε μαζί του τους Τούρκους δημοσιογράφους.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για «οκτώ ώρες του σκότους».

Κιλιτσντάρογλου: Πήγε στα κρυφά στο ίδρυμα του Σόρος και εξαφανίστηκε για οκτώ ώρες

Το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό πάντως δημοσιοποιήθηκε από το γραφείο τύπου του CHP ενώ δεν κοινοποιήθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Οι Τούρκοι σημειώνουν ότι το German Marshall Fund υποστηρίζεται από ιδρύματα που ανήκουν στην οικογένεια Ροκφέλερ και το Open Society Foundation που ιδρύθηκε από τον Τζωρτζ Σόρος.

Την ίδια ώρα, ότι οι Τούρκοι… έβαλαν την πανωπλία τους και είναι έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια δηλώσεών του μετά την επιστροφή του από την επίσκεψή του από το Καζακστάν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προήδρευσε της τέταρτης Συνάντησης του Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου ενώ κατά την επιστροφή του στην Τουρκία δεν έλειψε από τις δηλώσεις του η αναφορά, για άλλη μια φορά, στην Ελλάδα, τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και την Αλεξανδρούπολη.

«Βλέπουμε βέβαια τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη ή σε διάφορα νησιά. Αφού φορέσουμε την πανοπλία μας και λάβουμε τις προφυλάξεις μας, δεν μας δίνουν κανέναν φόβο. Έχουμε μια προφύλαξη, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση του Έλον Μασκ που σόκαρε την Ουκρανία και έκανε τον Πούτιν να γελάει

Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη – Τι εννοεί;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.