×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της συζύγου του (pics)


    Κώστας Παπαδόπουλος

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της συζύγου του (pics)


Φυλλάδια με προσβλητικές για τη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν, φωτογραφίες, έπεσαν στη Βόρεια Κορέα, κάτι που φαίνεται να στάθηκε αφορμή για να διατάξει την ανατίναξη του γραφείου διασύνδεσης με τη Νότια Κορέα.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, εξοργισμένος από την κυκλοφορία φυλλαδίων που περιείχαν βρώμικες και προσβλητικές απεικονίσεις της γυναίκας του, δεμένων σε μπαλόνια, διέταξε την ανατίναξη του γραφείου του Κορεατικού συνδέσμου στις 16 Ιουνίου.

Δες τις Καλύτερες Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

Όπως δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Πιονγιάνγκ, Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, “τα φυλλάδια περιείχαν ένα ιδιαίτερο είδος βρώμικης, προσβλητικής προπαγάνδας, που απευθυνόταν στη σύζυγο του ηγέτη, ενώ οι φωτογραφίες ήταν επεξεργασμένες με έναν εξευτελιστικό προς τη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν τρόπο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κιμ Γιονγκ Ουν: Τα… πήρε η αδερφή του με τη Νότια Κορέα!

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά, στις 31 Μαΐου.

Το γεγονός εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που έδωσε το “πράσινο φως” για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με την Νότια Κορέα στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε την Ρι Σολ-Γιου τον Ιούλιο του 2012 (ή τότε τουλάχιστον έγινε γνωστό), ενώ λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ζωή της Πρώτης Κυρίας της χώρας.

Κιμ Γιονγκ Ουν


Τελευταία Νέα