Προσθήκη τίτλου Κύπρος: Ρωσικό υποβρύχιο στην περιοχή συντριβής του βρετανικού F-35;

Βλέπουν ρωσικό υποβρύχιο στην περιοχή συντριβής του βρετανικού F-35.

Κύπρος: Ρωσικό υποβρύχιο στην περιοχή συντριβής του βρετανικού F-35, με τη Δύση να φοβάται πως οι Ρώσοι θα κλέψουν τα μυστικά των Αμερικάνων;

Στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους F-35 στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, παρατηρήθηκε υψηλή δραστηριότητα.

Μετά τη συντριβή ενός μαχητικού F-35 πέμπτης γενιάς στην Ανατολική Μεσόγειο, έγινε γνωστό ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο θα μπορούσε να μετακινηθεί στο σημείο της συντριβής, γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

Αυτό το σενάριο έφερε υψηλή δραστηριότητα των αμερικανικών περιπολικών και ανθυποβρυχιακών αεροσκαφών νότια της Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τον χάρτη βάθους στην ανατολική Μεσόγειο, τα συντρίμμια του καταρριφθέντος μαχητικού F-35 θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε βάθος μόνο μερικών εκατοντάδων μέτρων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο, φοβούνται ότι η Ρωσία μπορεί να κερδίσει πρόσβαση σε απόρρητα δεδομένα εάν βρει τα συντρίμμια ενός μαχητικού αεροσκάφους.

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποιούν επί του παρόντος αποστολές περιπολίας νότια της Κύπρου.

Τα ρωσικά υποβρύχια χρειάζονται μόνο λίγες ώρες για να ταξιδέψουν στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού F-35, σημειώνει το Avia.pro.

Το πρωί της Πέμπτης, οι πτήσεις αμερικανικών στρατιωτικών ανθυποβρυχιακών αεροσκαφών στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού F-35 συνεχίστηκαν, αλλά τα σενάρια ότι το ρωσικό υποβρύχιο θα μπορούσε να μετακινηθεί στην περιοχή της συντριβής δεν έχουν αποδειχτεί.

Κύπρος: Ρωσικό υποβρύχιο στην περιοχή συντριβής του βρετανικού F-35;

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο