Κοροναϊός: Μπορεί να προσβάλει το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πολύ επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο νέος κορονοϊός, που αν δεν ελεγχθεί θα μπορούσε να προσβάλει το 60% του πληθυσμού. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει αποκλειστικά η εφημερίδα «The Guardian», επιδημιολόγος δημόσιας υγείας του Χονγκ Κονγκ, προειδοποιεί ότι ο 2019-nCoV έχει τη δυνατότητα να εξαπλωθεί στα δύο τρίτα του πλανήτη. Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, οι επιστήμονες θεωρούν...

Πολύ επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο νέος κορονοϊός, που αν δεν ελεγχθεί θα μπορούσε να προσβάλει το 60% του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει αποκλειστικά η εφημερίδα «The Guardian», επιδημιολόγος δημόσιας υγείας του Χονγκ Κονγκ, προειδοποιεί ότι ο 2019-nCoV έχει τη δυνατότητα να εξαπλωθεί στα δύο τρίτα του πλανήτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, οι επιστήμονες θεωρούν ότι κάθε άτομο μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε 2,5 άλλους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Eπίδοξος ράπερ μαζεύει φάπες από τη μάνα του! (vid)

Ο καθηγητής Γκάμπριελ Λουνγκ επικεφαλής του τμήματος Ιατρικής Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, θα βρεθεί γι΄ αυτό το λόγο, στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη Γενεύη.

Εκεί θα ενημερώσει για τις πληροφορίες που έχει, όλα τα δεδομένα που έχει στα χέρια του και θα εξεταστούν όλα τα μέτρα που μέχρι τώρα έχουν παρθεί στην Κίνα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram