Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Κορονοϊός: Πρώτος νεκρός στη Σερβία

Κορονοϊός: Η πρωθυπουργός της Σερβίας, Αννα Μπρνάμπιτς ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου τον πρώτο θάνατο στη χώρα.

. 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός: Πρώτος νεκρός στη Σερβία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κορονοϊός: Η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άννα Μπρνάμπιτς ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου τον πρώτο θάνατο στη χώρα.

Ο πρώτος νεκρός στη Σερβία πρόκειται για άνδρα 59 ετών, ο οποίος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της πόλης Νόβισαντ και ο οποίος νόσησε πριν από δύο εβδομάδες όταν ήρθε σε επαφή με άτομο που επέστρεψε από το Μιλάνο.

Η κ. Μπρνάμπιτς ανακοίνωσε και νέα αυστηρότερα μέτρα για να αποτραπεί η διασπορά της νόσου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι καταργείται προσωρινά η αστική συγκοινωνία σε όλες τις πόλεις της Σερβίας και από την ερχόμενη Κυριακή κλείνουν όλες οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Περισσότεροι από 11.000 θάνατοι, πάνω από 250.000 κρούσματα παγκοσμίως!

Παράλληλα, οι Σέρβοι που επιστρέφουν στη χώρα και προέρχονται από χώρες όπου υπάρχει έξαρση του ιού θα τίθενται σε καραντίνα, σε καταυλισμό φιλοξενίας, εφόσον κριθεί από την συνοριακή υγειονομική υπηρεσία ότι αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από .

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα