×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Το Playboy αναστέλλει την έκδοσή του!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Κορονοϊός: Το Playboy αναστέλλει την έκδοσή του!


Το «Playboy» δεν θα κυκλοφορεί πλέον σε έντυπη μορφή στις ΗΠΑ. Για το υπόλοιπο έτος, το περιεχόμενό του θα δημοσιεύεται μόνο ηλεκτρονικά, γράφει ο διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Μπεν Κον σε ανοικτή του επιστολή.

Το τελευταίο φετινό τεύχος θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, αλλά από το 2021 όμως και μετά θα υπάρχουν μόνο ειδικές εκδόσεις.

«Αυτή η απόφαση συζητιέται εδώ και πολύ καιρό μέσα στην εταιρεία. Ωστόσο, λόγω της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού, προτιμήθηκε να ληφθεί τώρα, διότι λόγω της πανδημίας έχουν διακοπεί σε μεγάλο βαθμό τόσο η σύνταξη του περιεχομένου όσο και οι αλυσίδες διανομής του. Επομένως, είμαστε αναγκασμένοι να επιταχύνουμε τη συζήτηση που είχαμε ήδη εσωτερικά», έγραψε ο Κον.

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι συνήθειες του αναγνωστικού κοινού έχουν αλλάξει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα (…) η έντυπη έκδοση αποτελεί πλέον μόνο ένα κλάσμα των φίλων μας», παραδέχθηκε .

Αντίθετα, οι κυκλοφορίες της γερμανικής έκδοσης του Playboy, ιδίως του Φεβρουαρίου, τόσο της κανονικής όσο και της ειδικής, ήταν πολύ καλές.

«Όχι μόνο ο αυξανόμενος αριθμός των συνδρομητών εδώ και χρόνια, αλλά και το γενικότερο μιντιακό ενδιαφέρον που προκαλεί, αποδεικνύουν ότι το Playboy δεν έχει χάσει τίποτα από την ελκυστικότητά του», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής έκδοσης Φλόριαν Μπρίτιν.

Το περιοδικό κυκλοφορούσε τελευταία τέσσερις φορές το χρόνο στις ΗΠΑ. Η πρώτη έκδοση του Playboy ξεκίνησε το 1953. Ο ιδρυτής του Χιου Χέφνερ πέθανε το 2017 στην ηλικία των 91 ετών.

Κορονοϊός: Στις 19:30 το διάγγελμα Μητσοτάκη – Τι αναμένεται να πει ο Πρωθυπουργός

Κορονοϊός: Σε ποιες χώρες είναι αδύνατον να ελεγχθεί η εξάπλωση

 

 

 


Τελευταία Νέα