Λίντα Εβαντζελίστα: Ζητάει αποζημίωση μαμούθ μετά την παραμόρφωση κατά την διάρκεια επέμβασης

Η παραμόρφωση στο πρόσωπο της Λίντα Εβαντζελίστα μετά από επέμβαση αισθητικής έχει αναγκάσει το διάσημο πρώην μοντέλο να ζητάει αποζημίωση μαμούθ!

Λίντα Εβαντζελίστα: Στη δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει το διάσημο πρώην μοντέλο, Λίντα Εβαντζελίστα, που είδε το πρόσωπο της να παραμορφώνεται μετά από μια επέμβαση αισθητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Η Εβαντζελίστα μετά από αυτό το κακό που της έτυχε, είναι αποφασισμένη να βγει στην αντεπίθεση και να διεκδικήσει μια αποζημίωση μαμούθ, 50 εκατομμυρίων δολαρίων!

Όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτηση της στα social media, υπέστη μια μόνιμη παραμόρφωση αφού παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια που αντί να μειώσει το λίπος κατά την διάρκεια της κρυολιπόλισης το διογκώνει και το μετατρέπει σε πέτρα.

«Η παρενέργεια που βίωσα όχι μόνο κατέστρεψε τα μέσα διαβίωσής μου, με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοπεποίθησης. Στην πορεία απομονώθηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Λίντα, που τη δεκαετία του 1990 με την ομορφιά και τη χάρη της στις πασαρέλες κατάφερε να ξεχωρίσει και να μείνει γνωστή από την ατάκα της «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα», υποστηρίζει ότι υποφέρει. Όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς η εξωτερική της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον την εντυπωσιακή γυναίκα που ξεσήκωνε τα ανδρικά πλήθη.

Δείτε το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: