×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Alert Channel: «Επίθεση σε τουρκική βάση στη Λιβύη»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Alert Channel: «Επίθεση σε τουρκική βάση στη Λιβύη». Επίθεση από αεροσκάφη αγνώστους προέλευσης δέχθηκε η τουρκική αεροπορική βάση...


Επίθεση από αεροσκάφη αγνώστους προέλευσης δέχθηκε η τουρκική αεροπορική βάση στη Λιβύη, σύμφωνα με τον λογαριασμό Alert Channel στο Twitter.

«Αεροσκάφη αγνώστου προέλευσης επιτέθηκαν στην τουρκική αεροπορική βάση στη Λιβύη, η οποία βρίσκεται στην Αλ Γουατίγια και αποτελεί το… προπύργιο της Τουρκίας στη χώρα.

Τα περισσότερα αεροσκάφη από την Άγκυρα φτάνουν εκεί.

Επίσης τα τουρκικά στρατεύματα και συστήματα αεροπορικής άμυνας αναπτύσσονται εκεί για προστασία», αναφέρει το tweet.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου, τα Μέσα ενημέρωσης της Λιβύης ανέφεραν ότι ο Εθνικός Στρατός της χώρας (LNA) κατέστρεψε τα συστήματα αεροπορικής άμυνας στην ίδια αεροπορική βάση.

Υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή στη Λιβύη είχε πει στην Al-Hadath: «Παρακολουθούσαμε την μεταφορά και εγκατάσταση του τουρκικού συστήματος εναέριας άμυνας Hawk με τα αξεσουάρ του από ραντάρ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ενημερώθηκε ενώ ήταν στη Μισράτα ότι η βάση Uqba Bin Nafeh ήταν έτοιμη για χρήση.

Οπότε ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης αποφάσισε να την καταστρέψει μόλις μπει σε λειτουργία. Το ποσοστό καταστροφής του συστήματος είναι 100%».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα