Μακρόν για 25η Μαρτίου: «Θα είμαστε στο πλευρό όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας!»

Το δικό του μήνυμα για την 25η Μαρτίου έστειλε ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν!

Το δικό του μήνυμα για την 25η Μαρτίου έστειλε ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν!

Μακρόν: Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821 και ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την εθνική μας επέτειο!

«Θα είμαστε στο πλευρό σας όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας ή όταν υπάρχει απειλή», τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. «Είμαστε εδώ και θα είμαστε στο πλευρό όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας, όταν η αλληλεγγύη, μερικές φορές μπορεί να απουσιάζει, ή όταν υπάρχει απειλή. Γιατί η δική σας ελευθερία είναι η δική μας», είπε ο γάλλος πρόεδρος στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

Στο τέλος του μηνύματός του σημείωσε στα ελληνικά: «Η δική σας ελευθερία είναι η δική μας». «Η θέληση της Ελλάδας για ελευθερία υπήρξε και παραμένει σημείο αναφοράς, ένα καθοριστικό σημείο ένα φως για την Ευρώπη», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

25η Μαρτίου – Συγκλονιστικό μήνυμα Έλληνα πιλότου: «Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας» (vid)

25η Μαρτίου: Συγκινητικό μήνυμα από Έλληνα πιλότο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μία από τις σημαντικότερες μέρες της ιστορίας του έθνους μας.

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό μήνυμα θέλησε να στείλει ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση κατά τη στρατιωτική παρέλαση.

Ο αρχαιότερος της ομάδας «Ζευς» των F-16, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης, μίλησε από τους ουρανούς της Ελλάδας, κατά τη διέλευση του αεροσκάφους του.

Ο επικεφαλής του πρώτου σχηματισμού από τέσσερα F-16 που πέταξαν πάνω από το Σύνταγμα την ώρα της παρέλασης ανέφερε στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων: «Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας». «Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές.

Στέλνουμε μήνυμα υπερηφάνειας και σιγουριάς και είμαστε ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου μας. Κρατάμε γερά την σκυτάλη του εθνικού χρέους».