Μεγάλη Βρετανία

Στο Χερτφορντσάιρ σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, κοντέινερ αποκολλήθηκε από φορτηγό και κινούταν ελεύθερο σ' αυτόν.

Μεγάλη Βρετανία: Στο Χερτφορντσάιρ σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, κοντέινερ αποκολλήθηκε από φορτηγό και κινούταν ελεύθερο σ’ αυτόν.

Στην Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στο Χερτφορντσάιρ έγινε ένα γεγονός που μπορούσε να επιφέρει πολλούς τραυματισμούς και απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Στον αυτοκινητόδρομο M25 του Χερτφορντσάιρ, ένα κοντέινερ αποκολλήθηκε από ένα φορτηγό και ταξίδευε μόνο το σε αυτόν τον τόσο πολυσύχναστο δρόμο.

Η οδηγός Κριστίν Λουφ που οδηγούσε εκείνη την ώρα σε αυτό το σημείο κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό ενώ στις 22 Μαρτίου. Η 69χρονη ταξίδευε μαζί με την μητέρα της όταν είδε το κοντέινερ να… ξεφεύγει από το φορτηγό.

Από την στιγμή που το κοντέινερ έφυγε από την θέση του από το φορτηγό, όπως φαίνεται και από το βίντεο θα έπεφτε πάνω σε ένα λευκό Peugeot. Όμως ο οδηγός του κατάφερε να το αποφύγει και τελικά αυτό έπεσε πάνω στην κεντρική μπαριέρα και σταμάτησε. Έτσι δεν προκάλεσε κάποιο ατύχημα αυτό το απροσδόκητο γεγονός που συνέβη σε αυτό το μέρος του εξωτερικού.

Ο σύζυγος της Λουφ, Μπράιαν, ανέβασε το βίντεο στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η κάμερα του αυτοκινήτου μας σήμερα. Περιμένετε μέχρι να δείτε το 10μετρο κοντέινερ να αποκολλάται».

Φυσικά πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν το περιστατικό με ένα από αυτούς να τονίζει: «Αυτό θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να υπήρχε κάποια μηχανική βλάβη. Δεν θα γινόταν ποτέ εάν ήταν σωστά συνδεδεμένο».

Όσο για την κυρία Λουφ που έζησε το περιστατικό, είπε: «Επιβράδυνα και είδα πως και οι υπόλοιποι είχαν κόψει ταχύτητα. Συνέχισα αργά και είδα τότε το λευκό αυτοκίνητο να κάνει μανούβρες και να σταματά τελικά στο πλάι. Χαίρομαι που δεν τράκαραν».

Ξεφεύγουν οι προκλήσεις του Ερντογάν: «Οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν ενεργήσει τίμια»

Χαλκούνια με λίγο κόσμο φέτος στο Αγρίνιο

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.