Το πρώτο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, ήρθε σήμερα (6/5) στη ζωή, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας. Με μια ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Δούκισα του Σάσεξ και ο Πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσαν και στα social media για τον ερχομό του παιδιού τους μέσω Instagram. Είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας ανακοινώνουν ένα τέτοιο γεγονός από τα social media.

Το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, ήρθε στον κόσμο στις 05:26 το πρωί, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως γέννησε στο σπίτι τους, στο Φρόγκμορ Κότατζ.

«Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», ανέφερε ο Πρίγκιπας Χάρι.