×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Δωρεά 500.000 δολ. σε ίδρυμα που καταστράφηκε από τη φωτιά της Καλιφόρνια


    Sportime Team

Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Δωρεά 500.000 δολ. σε ίδρυμα που καταστράφηκε από τη φωτιά της Καλιφόρνια


Μετά την απώλεια του σπιτιού τους σε μια από τις πυρκαγιές της Καλιφόρνια, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth έκαναν δωρεά 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Malibu.

Εκπρόσωπος της Cyrus δήλωσε στο Associated Press: «Η Miley και ο Liam έχασαν το σπίτι τους, αλλά είναι πολύ ευγνώμονες που είναι ασφαλείς μαζί με τα ζώα τους. Η κοινότητά τους και το κράτος τους είναι πολύ ιδιαίτερες και θέλουν να δώσουν πίσω στον τόπο την αίγλη που είχε καθώς είχαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις».

Το σπίτι του ζευγαριού βρισκόταν στο Μαλιμπού, εκεί όπου οι πυρκαγιές μαίνονται από την περασμένη Πέμπτη. Οι Cyrus και Hemsworth ελπίζουν ότι η δωρεά τους θα «αποκαταστήσει τη μαγεία του Malibu». «Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για όσους έχουν οικονομική ανάγκη, βοήθεια έκτακτης βοήθειας, κοινοτική ανοικοδόμηση, πρόληψη των πυρκαγιών και ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή», αναφέρει η δήλωση. Το Ίδρυμα Malibu δημιουργήθηκε για να «στηρίξει την κοινότητα του Malibu και των γειτόνων του καθώς εργάζονται για την ανοικοδόμηση μετά την πυρκαγιά Woolsey».

ΠΗΓΗ: protothema.gr


Τελευταία Νέα