Αλήθεια η ψέματα; Τι να πιστέψει κανείς; Ένα νέο βίντεο που δείχνει UFO να εξαφανίζεται μέσα στο νερό έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ.

Αλήθεια η ψέματα; Τι να πιστέψει κανείς; Ένα νέο βίντεο που δείχνει UFO να εξαφανίζεται μέσα στο νερό έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ. Το εν λόγω βίντεο έχει ιδιαίτερα βαρύτητα πάντως καθώς αποτελεί υλικό από την έρευνας που διεξάγει αυτήν την εποχή εξειδικευμένη ομάδα από το Πεντάγωνο, η οποία που συστάθηκε το 2020 προκειμένου...

Αλήθεια η ψέματα; Τι να πιστέψει κανείς; Ένα νέο βίντεο που δείχνει UFO να εξαφανίζεται μέσα στο νερό έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ.

Το εν λόγω βίντεο έχει ιδιαίτερα βαρύτητα πάντως καθώς αποτελεί υλικό από την έρευνας που διεξάγει αυτήν την εποχή εξειδικευμένη ομάδα από το Πεντάγωνο, η οποία που συστάθηκε το 2020 προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν από την υπηρεσία τον Ιούνιο και μάλιστα ενώπιον του Κογκρέσου.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, τις εικόνες τράβηξε το πολεμικό ναυτικό.

Τώρα αν οι εικόνες είναι πραγματικές ή οι Αμερικανοί θέλουν να «περάσουν» μια τέτοια είδηση παγκοσμίως για δικούς τους λόγους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Άλλωστε διανύουμε την εποχή της τεχνολογίας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάτι είναι «πειραγμένο».

Δείτε το επίμαχο βίντεο για τοUFO ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΠΣ Βόλος για Κούγια: «H Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League – Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη»

Κάτια Ζυγούλη: Η αποστομωτική απάντηση για το αν έχει κάνει botox!

SURVIVOR: Τζέιμς Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη βολτάρουν με κάμπριο στη Ρόδο!