ΚΟΣΜΟΣ

Netflix: Τέλος η κοινή χρήση κωδικών – Ακριβότερη συνδρομή σε όσους συνεχίζουν – Πότε έρχεται Ελλάδα!

Το Netflix φέρνει σιγά-σιγά σε αρκετές χώρες το νέο της πλάνο για να μη γίνεται κοινή χρήση κωδικών.
Netflix: Τέλος η κοινή χρήση κωδικών – Ακριβότερη συνδρομή σε όσους συνεχίζουν – Πότε έρχεται Ελλάδα!

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε ότι το Netflix έχει πάρει απόφαση να τελειώσει την κοινή χρήση κωδικών ανάμεσα στους χρήστες της.

Όλοι Άλλωστε γνωρίζουμε έναν φίλο ή γνωστό ο οποίος πληρώνει μαζί με τα άτομα της οικογένειάς του μία συνδρομή και μοιράζονται μεταξύ τους το λογαριασμό.

Αυτό εδώ και καιρό έχει αρχίσει σε άλλες χώρες να σταματάει και συγκεκριμένα Το έχουμε δει στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Μάλιστα ήταν σχεδιασμένο μέχρι το Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2023 να γίνει και σε όλες τις άλλες χώρες, ωστόσο φαίνεται ότι θα πάει λίγο πιο πίσω.

Αναμένεται λοιπόν γύρω στον Ιούλιο να δούμε τις απαγόρευσεις να φτάνουν και στην Ελλάδα και οι χρήστες να πρέπει να κάνουν μία τελείως διαφορετική διαχείριση.

Netflix: Επιπλέον το κόστος για κάθε έξτρα άτομο!

Πάντως για όσους θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα όπως είναι, μπορούν να το κάνουν πληρώνοντας φυσικά παραπάνω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κόστος ανερχόταν σε 7.99 δολάρια Καναδά (€5.44) επιπλέον κάθε μήνα για ένα άτομο ή 15.98 δολάρια Καναδά (€10.88) επιπλέον το μήνα για δύο έξτρα άτομα.

Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το πώς θα εφαρμώσει το μέτρο αυτό το Netflix, το σίγουρο είναι πάντως ότι με τις πλατφόρμες που αρχίζουν να αυξάνονται, τα έσοδα θα πέσουν αρκετά για τη γνωστή εταιρεία streaming.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.