Ντέιβιντ Φούλερ: Η φρικιαστική δράση του νεκρόφιλου τέρατος στη Μεγάλη Βρετανία

Η εγκληματική δράση του Ντέιβιντ Φούλερ δεν έχει προηγούμενο στη χώρα με 2 δολοφονίες και αμέτρητες κακοποιήσεις νεκρών στο νοσοκομείο όπου δούλευε!

Φρίκη στη Μεγάλη Βρετανία μετά την αποκάλυψη της δράσης του Ντέιβιντ Φούλερ, ενός 67χρονου ηλεκτρολόγου όπου δούλευε σε νοσοκομείο.

Ο Ντέιβιντ Φούλερ φαίνεται να είναι υπεύθυνος για πάνω από 100 σεξουαλικές κακοποιήσεις πτωμάτων. Ακόμη, ομολόγησε την δολοφονία 2 γυναικών που πραγματοποιήθηκαν το 1987. Η επίλυση των δολοφονιών έφερε στο φως τη φρικιαστική δράση του 67χρονου άντρα.

Πως έφτασε η αστυνομία στον Ντέιβιντ Φούλερ

Οι δολοφονίες δύο γυναικών με πανομοιότυπο τρόπο το 1987 στο Κεντ της Αγγλίας είχαν στοιχειώσει την αστυνομία. Μία 25χρονη κοπέλα ονόματι Γουέντι Νελ και η 20χρονη Καρολάιν Πρις, είχαν δολοφονηθεί με διαφορά 5 μηνών. Οι δύο κοπέλες είχαν ξυλοκοπηθεί, βιαστεί και στη συνέχεια δολοφονηθεί.

Το έγκλημα έμενε ανεξιχνίαστο εδώ και 34 χρόνια και έμεινε γνωστό στην ιστορία ως «Bedside murders», δηλαδή δολοφονίες στις γκαρσονιέρες.

Ωστόσο, όταν ένα μέλος της οικογένειάς του συνελήφθη, με τη βοήθεια της προηγμένης πλέον τεχνολογίας, στοιχεία DNA 34 χρόνων από το έγκλημα συνδέθηκαν μαζί του. Ο Φούλερ τελικά ομολόγησε τον φόνο των δύο κοριτσιών μετά της πίεσης της αστυνομίας και στη συνέχεια αυτή ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι του. Αυτά που βρήκαν μπροστά τους όμως οι αστυνομικοί εκεί δεν τα περίμενε κανείς…

Η «αθόρυβη» πολύχρονη δράση του νεκρόφιλου

Η αστυνομία βρέθηκε στο σπίτι του όπου ανακάλυψε φρικιαστικά στοιχεία της χρόνιας δράσης του Φούλερ. Ανακαλύφθηκαν σκληροί δίσκοι υπολογιστών και CD με χιλιάδες εικόνες σεξουαλικών κακοποιήσεων όπως με τον ίδιο να κακοποιεί σεξουαλικά πτώματα γυναικών σε νεκροτομεία!

Ο δράστης μάλιστα φρόντισε να γράψει τα στοιχεία πολλών από των θυμάτων του σε ημερολόγια. Οι ηλικίες των θυμάτων του προκαλούν αδιαπέραστη φρίκη καθώς τα θύματά του ήταν από 100 μέχρι 4 ετών.

Η δράση του είχε τουλάχιστον 12 χρόνια διάρκεια. Η αστυνομία υπολογίζει ότι τα θύματα του ήταν τουλάχιστον 100 με 81 από αυτά να έχουν ταυτοποιηθεί.

Δούλευε στο κλειστό πλέον νοσοκομείο Kent and Sussex από το 1989 μέχρι το 2010 και στη συνέχεια δούλεψε στο νοσοκομείο Tunbridge Wells Hospital. Η κάρτα που είχε ως ηλεκτρολόγος του έδινε τη πρόσβαση χωρίς επίβλεψη σε όλα τα σημεία του νοσοκομείου. Με τον ίδιο να τελειώνει τη βάρδια του αργότερα από το περισσότερο προσωπικό η δράση του ήταν ανεξέλεγκτη!

Η ανατριχιαστική περίπτωση του Φούλερ με την άνευ προηγουμένου δράση του έχει φέρει στο φως τα προβλήματα ασφαλείας στο σύστημα υγείας της Βρετανίας με τη σοκαρισμένη κοινωνία να αναζητά εξηγήσεις.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο