ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν απειλεί με αιματοκύλισμα!

Ξέφυγε ο πρόεδρος της Τουρκίας και είπε σε ομιλία του: «Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να κάνουμε μεγάλη την Τουρκία»
Ο Ερντογάν απειλεί με αιματοκύλισμα!

Νέο παραλήρημα από τον Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα πολύ πιο ακραίο σε σχέση με τα προηγούμενα. Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε στη Σαμψούντα και μίλησε για τα όνειρά του να ξανακάνει την Τουρκία μεγάλη και απείλησε ακόμη και με αιματοκύλισμα!

Συγκεκριμένα είπε: «Την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας, αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές. Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση», αναφερόμενος φυσικά στην πρόσφατη κατάληψη της περιοχής του Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμάχους τους, Σύρους αντάρτες.

Επίσης πρόσθεσε: «Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.