ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή του φωτισμού του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (vid)

Ο Τραμπ χαιρέτησε το πλήθος με ένα λιτό «Καλά Χριστούγεννα» και ενθάρρυνε το πλήθος να μετρήσει αντίστροφα από το 10
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή του φωτισμού του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (vid)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ συμμετείχαν στην 6η Εθνική τελετή φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη.

Ο Τραμπ χαιρέτησε το πλήθος με ένα λιτό «Καλά Χριστούγεννα» και ενθάρρυνε το πλήθος να μετρήσει αντίστροφα από το 10 καθώς η Πρώτη Κυρία άναψε τα φώτα του δέντρου στον Λευκό Οίκο.

«Η Μελάνια και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ σήμερα καθώς γιορτάζουμε μία από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις του έθνους, το φωτισμό του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ανεξάρτητα από την πίστη ή την πεποίθησή του καθενός, η εποχή των Χριστουγέννων αντανακλά όλα όσα είναι καλύτερα στο αμερικανικό πνεύμα», δήλωσε ο Τραμπ και πρόσθεσε πως:

«Αυτή είναι μια εποχή του χρόνου για χαρά με την οικογένεια και τους φίλους μας, για τη διάδοση φιλανθρωπίας και καλής θέλησης, σε όλη τη χώρα σε όλες τις κοινότητές μας και για να ευχαριστήσουμε για όλες τις ευλογίες στη ζωή μας».

Δείτε το βίντεο:

Μπομπ Σφουγγαράκης: Πέθανε ο δημιουργός του γνωστού καρτούν

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>