×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Oι Αρμένιοι «θερίζουν» τους Αζέρους: Τους κατέρριψαν 3 αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα και 6 UΑV


Αλέξανδρος Κωτάκης

Oι Αρμένιοι «θερίζουν» τους Αζέρους: Τους κατέρριψαν 3 αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα και 6 UΑV


Συνεχίζονται οι απώλειες για τους Αζέρους. Έτσι λοιπόν, πριν λίγο έχασαν τρία αεροπλάνα, δύο ελικόπτερα και 6 UAV σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρμενικού ΥΠΑΜ.

Tην ίδια στιγμή έχουμε κινητικότητα και στην Ελλάδα. Πενήντα Ελληνοαρμένιοι και τριάντα Έλληνες, δήλωσαν θα φύγουν από την χώρα μας, για να πολεμήσουν στο Αρτσάχ κατά Αζέρων και Τούρκων, όπως αναφέρει ο Paul Antonopoulos για το Greek City Times.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η… εκδίκηση των Αρμενίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γερεβάν, οι δυνάμεις άμυνας Artsakh κατέρριψαν ένα ελικόπτερο του Αζερμπαϊτζάν, κοντά στην περιοχή Varazatumb (Lele Tepe). Το συντρίμμια του ελικοπτέρου έπεσαν στο έδαφος του Ιράν.

Eπίσης είχαμε και κατάρριψη UAV των Αζέρων από τις δυνάμεις του Αρτσάχ.

Ο Πρόεδρος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ προειδοποιεί για πόλεμο διαρκείας με το Αζερμπαϊτζάν
Για πλήρη πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν έκανε λόγο, την Τετάρτη (30/09), ο Πρόεδρος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Αραΐκ Χαρουτιουνιάν, και προειδοποίησε τον πληθυσμό της περιοχής που στην πλειονότητά του είναι αρμενικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ενημέρωσης, ο Χαρουτιουνιάν ανέφερε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν μακροχρόνιο πόλεμο, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα με τον κύριο στόχο μας, δηλαδή με το δικαίωμα να ζούμε στη χώρα μας. Ο πόλεμος θα τελειώσει με την ήττα του Αζερμπαϊτζάν».

Ακόμα, ο ίδιος επεσήμανε πως «το κύριο καθήκον του στρατού ήταν να αναγκάσει τον εχθρό να σταματήσει την επίθεση και να αποκαταστήσει την ειρήνη».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Χαρουτιουνιάν είπε:

«Εάν το Αζερμπαϊτζάν συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Καραμπάχ, θα υποστεί χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών του, ενώ η οικονομία του θα καταρρεύσει για τις επόμενες δεκαετίες».

Πηγή pentapostagma.gr

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Sportime News