×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Oscars 2019 Winners: Τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου για την πρωταγωνίστριά του (vid)


    Sportime Team

Oscars 2019 Winners: Τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου για την πρωταγωνίστριά του (vid)


Oscars 2019 Winners: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του για την μεγάλη νίκη της πρωταγωνίστριας του στα Oscars 2019 ο Γιώργος Λάνθιμος.

Όταν ανακοινώθηκε πως νικήτρια του Α’ Γυναικείου Ρόλου είναι η Olivia Colman (Oscars 2019 Winners) για τον ρόλο της ως Βασίλισσα Άννα στην ταινία The Favourite του Έλληνα σκηνοθέτη, ο Γιώργος Λάνθιμος σηκώθηκε από την θέση του και πολύ χαρούμενος, την αγκάλιασε και την φίλησε.

Η ίδια η Colman, στον ευχαριστήριο λόγο της, αφού παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο, είπε: «Γιώργο, καλύτερέ μου σκηνοθέτη, στην καλύτερη ταινία», ευχαριστώντας τον πρώτο για το βραβείο της.

Την ώρα εκείνη ο σκηνοθέτης της βραδιάς, κάνει ένα κοντινό πλάνο στον Γιώργο Λάνθιμο, που παρακολουθεί από τις πρώτες σειρές του θεάτρου, δίπλα στη γυναίκα του. Ένα δάκρυ έχει κυλήσει στο μάγουλό του από την άκρη του ματιού του, φανερώνοντας πόσο σημαντικό ήταν το βραβείο αυτό όχι μόνο για την ηθοποιό που το κέρδισε, αλλά και για τον σκηνοθέτη της.

Το Oscar Α’ γυναικείου ρόλου ήταν το μοναδικό που κέρδισε η ταινία The Favourite, από τα δέκα για τα οποία ήταν υποψήφια.

πηγή: protothema.gr


Τελευταία Νέα