×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σοκ στην Ουκρανία: Απόπειρα βιασμού παρουσιάστριας μπροστά στον γιο της (vid)


    Κώστας Παπαδόπουλος

Σοκ στην Ουκρανία: Απόπειρα βιασμού παρουσιάστριας μπροστά στον γιο της (vid). Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 28χρονη Ουκρανή παρουσιάστρια όταν ταξίδευε με...


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 28χρονη Ουκρανή παρουσιάστρια όταν ταξίδευε με το τρένο μαζί με τον 6χρονο γιο της.

Ξαφνικά στις 03:00 τα ξημερώματα ένας 45χρονος ονόματι Βιτάλι Ρούτσκο εισέβαλε στην κουκέτα τους και άρπαξε από τον λαιμό την Αναστασία Λούγκοβα.

Ξύπνησα αφότου με άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο. Άρχισα να ουρλιάζω και να καλώ σε βοήθεια αλλά κανείς δεν ήρθε.

Τον εκλιπαρούσα να μην πειράξει το παιδί μου και του έλεγα ότι θα έκανε ότι μου ζητούσε. Του ζήτησα να πάμε κάπου αλλού για να τον απομακρύνω από τον γιο μου.

Εκείνος συμφώνησε και μου είπε να τον ακολουθήσω στην καμπίνα του. Όταν άρχισε να βγάζει το εσώρουχό του τον έσπρωξα και άρχισα να τρέχω. Πήρα το παιδί και ζήτησα βοήθεια από τον εισπράκτορα, είπε η 28χρονη

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 45χρονος έριξε ένα σεντόνι στο σώμα του και συνέχισε να την ψάχνει, έως ότου ακινητοποιήθηκε από το προσωπικό του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαριούπολη – Κίεβο.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα