ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση και φόβοι για μεγάλο χτύπημα ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου

Νέα ρωσική επίθεση με νεκρούς στην Ουκρανία και φόβοι για μεγαλύτερη ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου.
Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση και φόβοι για μεγάλο χτύπημα ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου

Νέα επίθεση έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο χτύπημα ένα χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου.

Το Κραματόρσκ που βρίσκεται στο Ντονέτσκ, έγινε για άλλη μία φορά στόχος χτυπημάτων, με απολογισμό τρεις νεκρούς ανθρώπους και τον τραυματισμό ακόμα 18.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε σήμερα το Βόλγκογκραντ, άλλοτε Στάλινγκραντ για τα 80 χρόνια από τη νίκη που πέτυχε ο Κόκκινος Στρατός ενάντια στους ναζιστές. Η μάχη του Στάλινγκραντ, η μεγαλύτερη και πιο αιματηρή μάχη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, με πάνω από ένα εκατομμύριο νεκρούς, ήταν η αρχή του τέλους του Τρίτου Ράιχ. Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως θα επικρατήσει και κόντρα στους Ουκρανούς.

Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως η χώρα του θα επικρατήσει και κόντρα στους Ουκρανούς αλλά και όλους όσους στηρίζουν τους ναζί. «Ετοιμάζονται πάλι να πολεμήσουν την Ρωσία σε Ουκρανικό έδαφος που ελέγχεται από τους υποστηρικτές του Χίτλερ και του Μπαντέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ζελένσκι από την πλευρά του ευχαρίστησε για την νέα στήριξη που λαμβάνει η χώρα του από την Ευρώπη.

Ένα χρόνο μετά το πρώτο ρωσικό χτύπημα, το Κίεβο εκτιμά πως θα υπάρξει νέα μεγάλη επίθεση και κλιμάκωση των μαχών, καλώντας έτσι τις χώρες της δύσης να στείλουν εκ νέου οπλισμό.

Ο Πούτιν έκανε ειδική αναφορά στα άρματα μάχης Λέοπαρντ που θα στείλει η Γερμανία στην Ουκρανία ενώ είπε ότι η Μόσχα θα ρίξει στο πεδίο της μάχης και άλλα όπλα που δεν διευκρίνισε.


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ