ΚΟΣΜΟΣ

Πασίγνωστη εταιρία αθλητικών ειδών με ελληνικό όνομα αλλάζει και πουλά μεταχειρισμένα

Μία νέα τάση στις αγοραστικές συνήθειες του κοινού έρχεται να καλύψει γνωστή αθλητική εταιρεία.
Πασίγνωστη εταιρία αθλητικών ειδών με ελληνικό όνομα αλλάζει και πουλά μεταχειρισμένα

Πασίγνωστη εταιρία αθλητικών ειδών αλλάζει όνομα και πουλά μεταχειρισμένα, με την αρχή να γίνεται σε τρία καταστήματα στο Βέλγιο.

Το Decathlon είναι ένα διάσημο κατάσταστημα αθλητικών ειδών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χαμηλής τιμής αθλητικά προϊόντα.

Τρία καταστήματα της εταιρείας στο Βέλγιο όμως άλλαξαν όνομα, προσπαθώντας να προσελκύσουν μία νέα κατηγορία καταναλωτών.

Το Nolhtaced είναι το νέο όνομα της εταιρείας στις πόλεις Έβερ, Ναμύρ και Γάνδη.

Η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την απόφαση για να προσελκύσει μία νέα κατηγορία καταναλωτών, η οποία αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και αφορά σε καταναλωτές οι οποίοι επιλέγουν να αγοράζουν μεταχειρισμένα αθλητικά προϊόντα, σε χαμηλότερη τιμή.

Πασίγνωστη εταιρία αθλητικών ειδών με ελληνικό όνομα αλλάζει και πουλά μεταχειρισμένα

Μάλιστα, όσοι πελάτες επιθυμούν θα πωλούν στην Nolhtaced τον αθλητικό τους εξοπλισμό, παίρνοντας εκπτωτικό κουπόνι, με ισχύ μέχρι δύο χρόνια. Επίσης όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αφήνουν τα προϊόντα τους για ανακύκλωση στα μαγαζιά.

Η τάση για την αγορά second hand προϊόντων είναι η τάση με την μεγαλύτερη άνοδο στις ΗΠΑ, με πολλές εταιρείες ήδη να ακολουθούν το παράδειγμα της Nolhtaced.

Η Decathlon SA είναι μια γαλλική εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών. Με περισσότερα από 1.697 καταστήματα σε 60 χώρες και περιοχές (2020), είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι

Opinion time: Ο Γιώργος Πομάσκι

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ