Ο «κατά συρροή δολοφόνος των κατά συρροή δολοφόνων» που σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους

Αν ανήκεις σε εκείνους που θεωρούν – δικαίως θεωρώ εγώ – το «Ντέξτερ» μία από τις πιο ευρηματικές σειρές, τότε η παρακάτω ιστορία θα σου συστήσει τον πραγματικό Ντέξτερ και θα δεις, πως η πραγματική ζωή ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία.

Τον χαρακτήρισαν «κατά συρροή δολοφόνο των κατά συρροή δολοφόνων» και έχει επιβεβαιωθεί πως έχει διαπράξει 70 φόνους, ενώ λέγεται πως στο σύνολο τους ξεπερνούν τους 100.Ο λόγος για τον Πέδρο Ροντρίγκες Φίλιο.

Γεννήθηκε το 1954 σε μια φάρμα στην Βραζιλία και ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του όσο εκείνη ήταν έγκυος σε εκείνον, με αποτέλεσμα να γεννηθεί με το κεφάλι του τραυματισμένο.Η κακοποίηση ωστόσο συνεχίστηκε και όσο ο Πέδρο μεγάλωνε.Κάτι που είχε καταστροφικές συνέπειες στη μετέπειτα ζωή του.

Ο Φίλιο έκανε τον πρώτο του φόνο στα 14. Το θύμα ήταν ο αντιδήμαρχος της πόλης του. Ο άνδρας είχε πυροβολήσει τον πατέρα του Φίλιο, ο οποίος εργαζόταν ως σχολικός φρουρός, επειδή λέγεται πως έκλεβε φαγητό από το σχολείο.

Ο Φίλιο τον πυροβόλησε μπροστά από το δημαρχείο με ένα κυνηγετικό όπλο.Εκείνος προκειμένου να αποφύγει τις συλλήψεις έφυγε για το Σάο Πάολο, όπου γνώρισε τη Μαρία Απαρεσίντα Ολυμπία με την οποία σχεδίασε να αρραβωνιαστεί, αλλά δολοφονήθηκε από μία συμμορία.

Ο Πέδρο ορκίστηκε εκδίκηση και πήγε σε ένα γάμο που οργάνωνε ο αρχηγός της συμμορίας, σκοτώνοντας επτά άτομα και τραυματίζοντας άλλα δεκαέξι.

Λίγο καιρό μετά πυροβόλησε και σκότωσε το αγόρι της ξαδέρφης του, ο οποίος την είχε αφήσει έγκυο και αρνούνταν να την παντρευτεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για pedro rodrigues filho

Ο Πέδρο μέχρι τα 18 είχε ήδη δέκα φόνους στο ενεργητικό του.

Αφού σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε τη μητέρα του ο Φίλιο, αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και έβρισκε τα ονόματα και τις διευθύνσεις εγκληματιών και τους σκότωνε εν ψυχρώ με μαχαίρι.

Το 1973 συνελήφθη και δίπλα του στο περιπολικό καθόταν ένας άντρας ο οποίος κατηγορούνταν για βιασμούς.

Ο Πέδρο τον σκότωσε χωρίς δεύτερη σκέψη, εν ψυχρώ.


«Το συναίσθημα του να σκοτώνεις άλλους εγκληματίες είναι υπέροχο και μου δίνει ικανοποίηση», είχε πει μάλιστα ο ίδιος.

Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης, ενώ το 2003  απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του εξαιτίας των δολοφονιών που είχε κάνει και εντός της φυλακής.

Αποφυλακίστηκε το 2007, ωστόσο το 2011 συνελήφθη ξανά καθώς έγινε αντιληπτό πως ήταν επικίνδυνος και δεν γινόταν να κυκλοφορεί ελεύθερος.