Ιράν: 26χρονη Αποφάσισε να φτιάξει τα δόντια της στις διακοπές της και κατέληξαν να θυμίζουν... πλήκτρα πιάνου!

Αποφάσισε να φτιάξει τα δόντια της στις διακοπές της και κατέληξαν να θυμίζουν... πλήκτρα πιάνου!

Το ρητό ότι πληρώνεις παίρνεις είναι γνωστό σε όλους μας. Ναι, μπορεί να μην ισχύει πάντα και παντού, ωστόσο όταν μιλάμε για δόντια και οδοντίατρους, σίγουρα. Κόντρα σε αυτή τη λογική φαίνεται πως πήγε η Άιντα Αζίζι, από το Λονδίνο, της οποίας οι διακοπές στο Ιράν θα μείνουν αξέχαστες, αλλά όχι για καλό λόγο.

Η 26χρονη λοιπόν θεώρησε ως καλή λύση να πληρώσεις μόλις 965 AU δολάρια για 19 δόντια, περνώντας περισσότερες από εννέα ώρες στην καρέκλα του οδοντιάτρου κατά την πρώτη της συνεδρία.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, μιας και όπως είπε, απέκτησε δόντια που μοιάζουν με πλήκτρα πιάνου!

Μάλιστα, έκανε γνωστό το μαρτύριό της μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

«Δεν έλεγξα τη σελίδα τους στο Instagram. Τίποτα. Τους εμπιστεύτηκα, οπότε τηλεφώνησα σε αυτόν τον γιατρό και μου είπε ”μπορείς να έρθεις σήμερα στις 7 το απόγευμα”» εξήγησε.

«Τελείωσε τα δόντια μου περίπου στις 4 το πρωί και μου δίνει τον καθρέφτη και είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένη», είπε. «Ήθελα να κλάψω, αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη γιατί ήταν τέσσερις το πρωί, και ήθελα μόνο να πάω στο σπίτι», συνέχισε. «Δείχνουν γελοία, σαν καραμέλες Tic Tac, σαν πλήκτρα πιάνου, και το χρώμα είναι γελοίο. Μοιάζω με άλογο», ανέφερε.

@aida_azizii DONT MAKE MY MISTAKE #compositeveneers #compositebonding #teeth #fail #pianokeys ♬ original sound – Bill Gates