ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησε υπάλληλο που δεν τον εξυπηρέτησε γιατί δε φορούσε μάσκα

Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε στην Αμερική, όταν ένας πελάτης πυροβόλησε τον υπάλληλο ενός μαγαζιού fast food, επειδή δεν τον εξυπηρέτησε. Ο λόγος; Επειδή ο πελάτης δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής, αφού δε φορούσε μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία της πόλης Ορόρα στο Κολοράντο, οι υπάλληλοι του εστιατορίου αρνήθηκαν...
Πυροβόλησε υπάλληλο που δεν τον εξυπηρέτησε γιατί δε φορούσε μάσκα

Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε στην Αμερική, όταν ένας πελάτης πυροβόλησε τον υπάλληλο ενός μαγαζιού fast food, επειδή δεν τον εξυπηρέτησε.

Ο λόγος; Επειδή ο πελάτης δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής, αφού δε φορούσε μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία της πόλης Ορόρα στο Κολοράντο, οι υπάλληλοι του εστιατορίου αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν τον 27χρονο Κέλβιν Γουάτσον, καθώς επέμενε να μη βάζει μάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: 11 μονάδες πίσω ο Τραμπ

Μάλιστα, μάρτυρες αναφέρουν ότι ο νεαρός έβγαλε ένα όπλο, το ακούμπησε στον πάγκο και είπε σε έναν μάγειρα: «Μπορώ να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα τώρα αμέσως».

Το επόμενο βράδυ, ο ίδιος επέστρεψε και όταν του ζήτησαν να φορέσει μάσκα ξανά, εκείνος χτύπησε τον μάγειρα και στη συνέχεια τον κυνήγησε και τον πυροβόλησε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ