×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πορνοστάρ μίλησε πολιτικά για τον Φλόιντ μέσα σε αεροπλάνο και η Αστυνομία την πήρε «σηκωτή»!


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Πορνοστάρ μίλησε πολιτικά για τον Φλόιντ μέσα σε αεροπλάνο και η Αστυνομία την πήρε «σηκωτή»!


Τι το ήθελε μια πορνοστάρ να προβεί σε δηλώσεις με πολιτικές προεκτάσεις για το Τζόρτζ Φλόιντ εν ώρα πτήσης. Το αποτέλεσμα ήταν η Αστυνομία να την πάρει… σηκωτή, καθώς όπως τις εξήγησαν «… κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται».

Ο λόγος για την Αυστραλιανή πορνοστάρ Ελ Νοξ η οποία πήρε θέση για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ μέσα σε αεροπλάνο της United Airlines.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 28χρονη πορνοστάρ πετούσε από το Χιούστον προς το Σαν Φρανσίσκο και όταν είδε τις διαδηλώσεις που γίνονται ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ αποφάσισε να σηκωθεί και να μιλήσει στους επιβάτες για την αστυνομική βία.

«Η πτήση μου από το Χιούστον στο Σαν Φρανσίσκο μόλις προσγειώθηκε. Σηκώθηκα στη μέση του αεροπλάνου και είπα “δεν είναι η χώρα μου, είμαι από την Αυστραλία, αλλά είδα ότι η δημοκρατία σας απειλείται. Μην εφησυχάζετε. Αποφασίστε με ποια πλευρά της ιστορίας θέλετε να είστε”» έγραψε η Ελ Νοξ εξιστορώντας το περιστατικό και έπειτα συμπλήρωσε «…ήρθε η αστυνομία».

Συνεχίζοντας η όμορφη πορνοστάρ σημείωσε: «Μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να κάνω πολιτικές δηλώσεις σε πτήση της United Airline και τους απάντησα ότι μίλησα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μου είπαν ότι τρόμαξα τους υπόλοιπους επιβάτες με τα λόγια μου αλλά όλοι με χειροκρότησαν όταν οι αστυνομικοί με έβγαλαν από το αεροπλάνο».

Η Νοξ υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί που την ανέκριναν την απείλησαν ότι δεν θα την αφήσουν να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση της με προορισμό το Σίδνεϊ αλλά ευτυχώς για εκείνη κάτι τέτοιο δε συνέβη τελικά.

Εκφράζοντας την άποψή της στα social media υπογράμμισε: «Πολλοί που θα χρησιμοποιήσουν ειρηνικά τις φωνές τους απόψε, θα δεχθούν δακρυγόνα, πυροβολισμούς και θα συλληφθούν. Η δημοκρατία απειλείται όταν οι άνθρωποι στην εξουσία επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας, εφαρμόζουν στρατιωτικό νόμο και εκφοβίζουν με βία. Μην μένεις σιωπηλός» έγραψε η Αυστραλιανή γυναίκα.


Τελευταία Νέα