Πορτογαλία: Νοσηλεύτρια πέθανε δύο μέρες αφού έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Νοσηλεύτρια από τη Πορτογαλία πέθανε ξαφνικά δύο μέρες αφού είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού. Η Σόνια Ασεβέντο στα 41 της, πέθανε ξαφνικά στο σπίτι ανήμερα της πρωτοχρονιάς ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Τις επόμενες μέρες θα διενεργηθεί νεκροψία. Όπως αναφέρει η «dailymail» ήταν μητέρα δύο...

Νοσηλεύτρια από τη Πορτογαλία πέθανε ξαφνικά δύο μέρες αφού είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Η Σόνια Ασεβέντο στα 41 της, πέθανε ξαφνικά στο σπίτι ανήμερα της πρωτοχρονιάς ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Τις επόμενες μέρες θα διενεργηθεί νεκροψία.

Όπως αναφέρει η «dailymail» ήταν μητέρα δύο παιδιών και δούλευε σε νοσοκομείο του Πόρτο ενώ δεν είχε αναφερθεί σε τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

Ο πατέρας Αμπίλιο δήλωσε πως «Ήταν εντάξει, δεν είχε προβλήματα υγείας. Έκανε το εμβόλιο αλλά δεν είχε συμπτώματα. Δεν ξέρω τι συνέβη, απλώς ζητώ απαντήσεις. Θέλω να μάθω τι οδήγησε στο θάνατο τη κόρη μου».

Οι εργοδότες της άτυχης γυναίκας επιβεβαίωσαν ότι είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού στις 30 Δεκεμβρίου και τόνισαν πως δεν είχαν ειδοποιηθεί για κάποιο «ανεπιθύμητο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κορονοϊός – Ελλάδα: 427 τα νέα κρούσματα, 407 οι διασωληνωμένοι