Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τη Μάλτα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου ο Πρίγκιπας Φίλιππος έκανε… σήμερα με τα δάχτυλα για να δείξει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν έγκυος.

Αρκετά είναι τα ρεπορτάζ που γίνονται για τη ζωή του Πρίγκιπα Φίλιππου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μία από αυτές, έχει να κάνει με την εξήγηση που υπάρχει πίσω από μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ στη Μάλτα και με την οποία «αποκάλυπτε» ότι η σύζυγός του είναι έγκυος.

Ο Frank Attard που τράβηξε τη φωτογραφία, είπε χαρακτηριστικά στη Mail On Sundey: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος έδωσε αυτό το σήμα με δύο δάχτυλα καθώς έβγαλα τη φωτογραφία τους. Όταν έστειλα τη φωτογραφία στις βρετανικές εφημερίδες, είπαν ότι εξέφρασε το πώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους». Η πριγκίπισσα Άννα γεννήθηκε πέντε μήνες αργότερα.

«Είχαν τα καλύτερα χρόνια τους στη Μάλτα», είπε ο κ. Attard. «Πήγαιναν στον κινηματογράφο και η Πριγκίπισσα πήγαινε και παρακολουθούσε τον Πρίγκιπα Φίλιππο να παίζει πόλο. Ήταν πολύ δημοφιλείς στη Μάλτα και εξακολουθούν να είναι.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Φίλιππος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν ερωτεύτηκαν με τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι θα γίνει όταν πεθάνει