ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσοι: Έμειναν με 10 Bayraktar οι Ουκρανοί – Τέλος τα τουρκικά drone από την Τουρκία

Η τελευταία φορά που παρατηρήθηκε δραστηριότητα των ουκρανικών επιθετικών drones Bayraktar TB2 ήταν στις αρχές Μαΐου στην περιοχή του νησιού Snake Island;
Ρώσοι: Έμειναν με 10 Bayraktar οι Ουκρανοί – Τέλος τα τουρκικά drone από την Τουρκία

Ρώσοι: Έμειναν με 10 Bayraktar οι Ουκρανοί τέλος και οι παραδόσεις για τα τουρκικά drone από την Τουρκία;

Τα τουρκικά επιθετικά drones Bayraktar δεν παρέχονται πλέον στην Ουκρανία, σημειώνει το πρακτορείο avia.pro.

«Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δεν έχει καταγραφεί ούτε μία παράδοση τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar TB2 στην Ουκρανία», αναφέρεται.

«Για το λόγο αυτό», όπως γράφει το avia.pro, ο ουκρανικός στρατός «έχει περιορίσει σχεδόν πλήρως τη χρήση τέτοιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, από τα οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν διαθέτουν επί του παρόντος πάνω από δώδεκα».

Σύμφωνα με ξένους αναλυτές, «τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δεν υπήρξαν πτήσεις προς την Ουκρανία από την τουρκική πόλη Tekirdag».

Νωρίτερα, η Ρωσία εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για την παροχή επιθετικών drones στην Ουκρανία, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, η άρνηση αυτή των Τούρκων οφείλεται στο γεγονός ότι οι παραγωγικές ικανότητες των τουρκικών επιχειρήσεων δεν επαρκούν πλέον ούτε για να εξασφαλίσουν την προμήθεια drones για τον εξοπλισμό του τουρκικού στρατού.

Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι στην απόφαση αυτή της Τουρκίας οδήγησε και το γεγονός πως σύμφωνα με τους Ρώσους «το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας διέταξε τη μείωση της χρήσης των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar TB2».

«Η τελευταία φορά που παρατηρήθηκε δραστηριότητα των ουκρανικών επιθετικών drones Bayraktar TB2 ήταν στις αρχές Μαΐου στην περιοχή του νησιού Snake Island», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Γιατί φοβούνται ελληνική επίθεση στην Τουρκία

Φρεγάτες: Οι ελληνικές MΕΚΟ γίνονται κυνηγοί Bayraktar – Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατά

Ρώσοι: Έμειναν με 10 Bayraktar οι Ουκρανοί – Τέλος τα τουρκικά drone από την Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Έμειναν με 10 Bayraktar οι Ουκρανοί – Τέλος τα τουρκικά drone από την Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.