Ρωσία: Ο Πούτιν δοκιμάζει μυστηριώδεις πυρηνικούς πυραύλους με απεριόριστο βεληνεκές

Η Ρωσία έχει διάφορους τύπους όπλων, αν και υπάρχουν μερικά που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν, επειδή δεν είναι έτοιμα

Ρωσία: Δοκιμάζει πυρηνικούς πυραύλους, οι οποίοι είναι ικανοί να φτάσουν στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, αφού διαθέτουν απεριόριστο βεληνεκές!

Το πρακτορείο ειδήσεων avia.pro αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ανάπτυξη ρωσικών πυραύλων στην Αρκτική, έπειτα από τη σοβαρή αύξηση των εντάσεων μεταξύ Ουάσινγκτον, Λονδίνου και Μόσχας.

Στις δορυφορικές εικόνες του αρχιπελάγους Νοβάγια Ζεμλιά, καταγράφεται πολύ υψηλή δραστηριότητα και, σύμφωνα με δυτικούς εμπειρογνώμονες, τουλάχιστον ένας από τους πυραύλους βρίσκεται ήδη στην εξέδρα εκτόξευσης και προετοιμάζεται για τις πιο σημαντικές δοκιμές.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η εμβέλεια πτήσης ενός τέτοιου πυραύλου είναι απεριόριστη και η γόμωση που μεταφέρει έχει εξαιρετικά υψηλή ισχύ.

Αυτόν το μήνα, ένας ειδικός ανακάλυψε εικόνες που δείχνουν τρομακτικούς πυραύλους.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σπεύδει να δοκιμάσει τους θανατηφόρους και μυστηριώδεις πυρηνικούς πυραύλους του, οι οποίοι έχουν απεριόριστο βεληνεκές, σύμφωνα με ανατριχιαστικές νέες δορυφορικές εικόνες.

Ο πυρηνικός πύραυλος κρουζ Burevestnik, τον οποίο οι ειδικοί ονόμασαν ‘ιπτάμενο Τσερνόμπιλ’, φέρεται να έχει εντοπιστεί σε χώρο δοκιμών σε απομακρυσμένη περιοχή της βόρειας Ρωσίας.

Κοντά στις ράγες στην εξέδρα εκτόξευσης, φέροντας ένα ανασυρόμενο κάλυμμα, μπορείτε να δείτε ένα κοντέινερ παρόμοιο με αυτό που είδαμε σε video που δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Η ρωσική πλευρά δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις πληροφορίες σχετικά με την ετοιμότητα δοκιμής αυτού του πυραύλου».

Η Ρωσία έχει διάφορους τύπους όπλων, αν και υπάρχουν μερικά που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν, επειδή δεν είναι έτοιμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πύραυλο Burevestnik (πλήρες όνομα 9M730 Burevestnik), ο οποίος, σύμφωνα με στρατιωτικές αναφορές, έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία τουλάχιστον μία φορά.

Πάρτε μια γεύση από τον Burevestnik στη Ρωσία