ΚΟΣΜΟΣ

Σατανικό κόλπο με το ρωσικό πετρέλαιο και τους Αμερικάνους έκανε την Λετονία Σαουδική Αραβία;

Μάλιστα, επόμενη... πετρελαιοπαραγωγός χώρα με ρωσικό πετρέλαιο θα μπορούσε να είναι η Τουρκία.
Σατανικό κόλπο με το ρωσικό πετρέλαιο και τους Αμερικάνους έκανε την Λετονία Σαουδική Αραβία;

Σατανικό κόλπο με το ρωσικό πετρέλαιο και τους Αμερικάνους έκανε την Λετονία να έχει περισσότερο πετρέλαιο και από την…Σαουδική Αραβία;

Όπως σημειώνει το κανάλι Voice of Mordor στο Telegram, με μια πιο προσεκτική ματιά στον χάρτη με την κίνηση των πλοίων αποκαλύπτεται ο μεγάλος αριθμός δεξαμενόπλοιων με αργό πετρέλαιο, τα οποία αναχωρούν από τα ρωσικά λιμάνια για την Λετονία.

«Το ρωσικό πετρέλαιο γίνεται ως εκ θαύματος λετονικό πετρέλαιο και μεταφέρεται στα τερματικά της Shell στην Ολλανδία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», σημειώνεται.

«Χάρη σε αυτό το σχέδιο, η Λετονία μετατράπηκε ξαφνικά σε μια μεγάλη πετρελαϊκή δύναμη που μπορεί να ανταγωνιστεί το Κουβέιτ ή ακόμα και τη Σαουδική Αραβία», γράφει το eadailly.com.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κάτοχο του καναλιού, επόμενη… πετρελαιοπαραγωγός χώρα με ρωσικό πετρέλαιο θα μπορούσε να είναι η Τουρκία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Die Welt, η Γερμανία αποφάσισε να στραφεί στα τουρκικά επιθετικά drones μετά την επιτυχημένη χρήση τους στη Λιβύη, τη Συρία, το Καραμπάχ και την Ουκρανία.

Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι ο εντοπισμός ενός Bayraktar είναι πολύ πιο δύσκολος από αυτόν ενός ισραηλινού UAV Heron-TP.

«Τα Bayraktar TB2 μπορούν να μείνουν στον αέρα για περισσότερες από 24 ώρες και έχουν τελική ταχύτητα περίπου 220 χιλιόμετρα την ώρα ενώ είναι φθηνότερο από τους δυτικούς ανταγωνιστές», αναφέρει η Die Welt.

Διαβάστε επίσης:

O Πούτιν εμφανίστηκε σε κηδεία με το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των ρωσικών πυρηνικών

Bayraktar: Η Γερμανία παίρνει 60 τουρκικά drone και αφήνει τα ισραηλινά Heron;

Σατανικό κόλπο με το ρωσικό πετρέλαιο και τους Αμερικάνους έκανε την Λετονία Σαουδική Αραβία;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

?>