×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σε εξέλιξη ο απεγκλωβισμός από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη, έβγαλαν ένα παιδί ακόμη


Sportime Team

Σε εξέλιξη ο απεγκλωβισμός από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη, έβγαλαν ένα παιδί ακόμη


Το παγκόσμιο ενδιαφέρον και η συγκίνηση για το δράμα που εξελίσσεται στην Ταϊλάνδη, συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι δύτες απεγκλώβισαν ένα ακόμη παιδί. Αυτόπτης ματυρας μιλώντας στο Reuters ανέφερε ότι είδε να βγαίνει από το σπήλαιο ένα ακόμη παιδί. Την ίδια πληροφορία μεταδίδει το CNN.

Ετσι, πλέον, ο συνολικός αριθμός των παιδιών που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο ανέρχονται σε πέντε (τέσσερα χθες, ένα σήμερα).

Αξιωματούχοι ανέφεραν μόνο ότι η επιχείρηση ξεκινά με τα πιο δυνατά και υγιή παιδιά. Ερωτηθέντες για το ποια αγόρια θα βγουν πρώτα, απάντησαν: «Τα πιο υγιή, αυτά που είναι έτοιμα».

Το  αγόρι βγήκε από το σύμπλεγμα σπηλαίων περίπου μια ώρα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν, ενώ αναμένεται να απεγκλωβιστεί τουλάχιστον ένα ακόνη παιδί σήμερα, αν όλα πάνε καλά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κέντρου διοίκησης που συντονίζει την επιχείρηση «οι παράγοντες είναι τόσο καλοί όσο χθες. Η ομάδα διάσωσης είναι η ίδια με λίγες αντικαταστάσεις» προσθέτοντας πως «η στάθμη του νερού δεν είναι ανησυχητική. Η χθεσινή βροχή δεν επηρέασε τα επίπεδα του νερού μέσα στο σπήλαιο».

Το ταϊλανδέζικο μέσο ενημέρωσης, The Bangkok Post, πάντως, ανέφερε πως τέσσερα ακόμη αγόρια πρόκειται να εξέλθουν σήμερα από το σπήλαιο. Αυτό σημαίνει ότι τα υπόλοιπα πέντε άτομα θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ακόμη μία ημέρα κάτω από το έδαφος.

 Τελευταία Νέα