ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραυματίας από τη Βηρυτό: Έσπασαν τα τζάμια κι έχασα το μάτι μου (vid)

Η Άννα Αρμάο είναι τραυματίας από την φονική έκρηξη που έγινε στη Βηρυτό, στο Λίβανο και περιγράφει στιγμή προς στιγμή στο OPEN τα όσα έζησε. «Μένω στον τρίτο όροφο και ήταν απόγευμα. Είχα πέσει να κοιμηθώ λίγο και όταν ξύπνησα πήγα στην κουζίνα να κάνω καφέ. Ξαφνικα δεν ξέρω τι έγινε. Ατομική βόμβα ήταν; Τι...
Συγκλονίζει Ελληνίδα τραυματίας από τη Βηρυτό: Έσπασαν τα τζάμια κι έχασα το μάτι μου

Η Άννα Αρμάο είναι τραυματίας από την φονική έκρηξη που έγινε στη Βηρυτό, στο Λίβανο και περιγράφει στιγμή προς στιγμή στο OPEN τα όσα έζησε.

«Μένω στον τρίτο όροφο και ήταν απόγευμα. Είχα πέσει να κοιμηθώ λίγο και όταν ξύπνησα πήγα στην κουζίνα να κάνω καφέ. Ξαφνικα δεν ξέρω τι έγινε. Ατομική βόμβα ήταν; Τι ήτανε αυτό;. Δεν έβλεπα παρά τζάμια. Έσπασαν όλα. Πληγώθηκα βαριά, το μάτι μου έφυγε, τα χέρια μου όλα πληγωμένα. Όλα έχουν ραψίματα Δεν ξέρω τι να κάνω. Μένω σε συγγενείς. Ήρθαν και με πήραν από το νοσοκομείο. Πρέπει η κυβέρνηση να μας κοιτάσξει. Δεν έμεινε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βηρυτός: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της Ελληνίδας – Συγκλονίζει περιγραφή ομογενούς (vid)

Αναλόγως γλαφυρή είναι και η περιγραφή μιας ακόμη ομογενούς, της κυρίας Δώρας Κυριακοπούλους που είναι επίσης ήταν μάρτυρας της βιβλικής καταστροφής της Βηρυτού.

Οι μαρτυρίες της για την έκρηξη είναι συγκλονιστικές. Μοιράζεται και αυτή τις πρώτες σκέψεις και τα συναισθήματα που είχε στα πρώτα δευτερόλεπτα της τραγωδίας.

Δείτε παρακάτω τα δύο ρεπορτάζ από τη Βηρυτό

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ