ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο στην Παραγουάη! (pic)

Σε μπελάδες μπήκε ο Ροναλντίνιο, καθώς συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία των ψευδών εγγράφων.
Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο στην Παραγουάη! (pic)

Σε μπελάδες μπήκε ο Ροναλντίνιο, καθώς συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία των ψευδών εγγράφων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Nacion», ο Βραζιλιάνος σταρ και ο αδερφός του έφτασαν στο αεροδρόμιο, όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στα διαβατήρια του έγραψε υπηκοότητα Παραγουάης.

Κρατήθηκαν επί ώρες στο αεροδρόμιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως του έχει αφαιρεθεί το βραζιλιάνικο διαβατήριο, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται βάσει απόφασης δικαστηρίου η έξοδος από τη χώρα του.

Οι δικαστικές αρχές της Βραζιλίας είχαν αφαιρέσει από τον Ροναλντίνιο το διαβατήριό του και του είχαν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα, επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων και δεν το πλήρωσε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

?>