ΚΟΣΜΟΣ

Spider-Man: No Way Home: Σαρώνει τα πάντα στο παγκόσμιο box office!

Το Spider-Man: No Way Home κάνει πάταγο και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.

Έτοιμο να τα διαλύσει όλα είναι το Spider-Man: No Way Home με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, που σαρώνει το παγκόσμιο box office.

Η νέα ταινία του Spiderman σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και γίνεται η πρώτη που καταφέρνει να κάνει τόσο πάταγο, μετά την εποχή του κορονοϊού και των συνεχόμενων lockdowns.

Έτσι, είναι πλέον πάρα πολύ κοντά στο να ξεπεράσει το 1 δις δολάρια ανήμερα των Χριστουγέννων, αποφέροντας τεράστια κέρδη σε Marvel και Sony Pictures.

Η επιτυχία είναι τεράστια για το Spider-Man: No Way Home, που σε μία διαφορετική εποχή χωρίς την πανδημία, άνετα θα έσπασε τα ρεκόρ του Avengers: Endgame, που είναι η δεύτερη σε εισπράξεις όλων των εποχών, πίσω μόνο από το Avatar.

Μένει να δούμε που θα σταματήσει ο… τυφώνας αυτός και αν μπορέσει να συνεχίσει την πορεία αυτή προς την κορυφή.

Πάντως για όσους δεν έχετε καταφέρει να δείτε την ταινία, κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας, αφού πρόκειται για μία ταινία που ενώνει τρεις γενιές και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία για τους φανς του ανθρώπου «αράχνη».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ