ΚΟΣΜΟΣ

Spiderman: Είναι Τούρκος και τα… βάζει με τον κορονοϊό (pics)

Ο Τούρκος Spiderman έχει γίνει νiral στην γειτονική χώρα καθώς και χωρίς… υπερδυνάμεις βοηθάει τους πολίτες της χώρας του. Όλοι έχουν μία σούπερ δύναμη που ονομάζεται καλοσύνη», λέει ο άνθρωπος – αράχνη. Ο Burak Soylu έχει γίνει ο… ήρωας των ηλικιωμένων στην Αττάλεια της Τουρκίας.  Οεαρός βάζει καθημερινά τη στολή του Spiderman και βοηθάει τους...

Ο Τούρκος Spiderman έχει γίνει νiral στην γειτονική χώρα καθώς και χωρίς… υπερδυνάμεις βοηθάει τους πολίτες της χώρας του. Όλοι έχουν μία σούπερ δύναμη που ονομάζεται καλοσύνη», λέει ο άνθρωπος – αράχνη.

Ο Burak Soylu έχει γίνει ο… ήρωας των ηλικιωμένων στην Αττάλεια της Τουρκίας.  Οεαρός βάζει καθημερινά τη στολή του Spiderman και βοηθάει τους ηλικιωμένους, που δεν μπορούν να βγουν έξω, λόγω του κορονοϊού.

Με την κόκκινη αμφίεσή του, πάει στο σούπερ μάρκετ, στο μανάβικο ή όπου χρειαστεί, τους κάνει τα ψώνια και τους τα πάει σπίτι, ενώ αρκετές φορές κάθεται να συζητήσει μαζί τους.

«Όλοι έχουν μία σούπερ δύναμη που ονομάζεται “καλοσύνη”. Θα έπρεπε να τη χρησιμοποιούν πιο συχνά», είπε ο ίδιος  ο…  Spiderman που έκανε αυτή την κίνηση για να φτιάξει την ψυχολογία των γύρω του.

Ο ίδιος επισκέπτεται νοσοκομεία και σχολεία, ενώ η αντίδραση των παιδιών όταν τον αντικρίζουν είναι ανεκτίμητη!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ