Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Στην Κύπρο ο Ρώσος που γέμισε νιτρική αμμωνία την Βηρυτό

Διονύσης Αντωνέλλος
Στην Κύπρο ο Ρώσος που γέμισε νιτρική αμμωνία την Βηρυτό

Στην Κύπρο ο Ρώσος ιδιοκτήτης του πλοίου που μετέφερε τους 2.750 τόνους της νιτρικής αμμωνίας.  Το φονικό φορτίο είχε αποθηκευτεί σε χώρο στο λιμάνι και ουδείς ασχολήθηκε κατόπιν με αυτό. Πρόκειται, σύμφωνα με το protothema.gr, για τον Igor Grechushkin, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Teto Shipping με έδρα τη Λεμεσό. Ο συγκεκριμένος, δεν έχει...

Στην Κύπρο ο Ρώσος ιδιοκτήτης του πλοίου που μετέφερε τους 2.750 τόνους της νιτρικής αμμωνίας. 

Το φονικό φορτίο είχε αποθηκευτεί σε χώρο στο λιμάνι και ουδείς ασχολήθηκε κατόπιν με αυτό.

Πρόκειται, σύμφωνα με το protothema.gr, για τον Igor Grechushkin, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Teto Shipping με έδρα τη Λεμεσό.

Ο συγκεκριμένος, δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι κάτοχος κυπριακής υπηκοότητας, είναι ο ιδιοκτήτης του πλοίου Rhosus που από το 2014 παρέμενε φορτωμένο με 2.750 τόνους νιτρικής αμμωνίας στο λιμάνι της Βηρυτού.

Μετά την κατάσχεση του πλοίου το 2014 από τις αρχές του Λιβάνου ο Grechushkin εξαφανίστηκε και εγκατέλειψε το πλοίο με πλήρωμα 4 Ουκρανούς διακόπτωντας τη τροφοδοσία τους.

Δημοφιλη Αρθρα