×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τα σημειώματα των εγκλωβισμένων παιδιών, η συγγνώμη του προπονητή


Sportime Team

Τα σημειώματα των εγκλωβισμένων παιδιών, η συγγνώμη του προπονητή


«Συγγνώμη» από τους γονείς των 12 παιδιών ζήτησε ο προπονητής τους, που βρίσκεται εγκλωβισμένος μαζί τους στο πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ο 25χρονος προπονητής Εκαπόλ Τσανταουόνγκ, αλλά και τα παιδιά, έστειλαν σημειώματα στους γονείς, μέσω των δυτών. «Μην ανησυχείτε, είμαστε όλοι δυνατοί», γράφουν τα παιδιά, στα χειρόγραφα σημειώματα, που περιλαμβάνουν αιτήματα για φαγητό, αλλά και… αιτήματα από τους δασκάλους τους.

«Μην μας βάλετε πολλές εργασίες», γράφει ένα παιδί προς τους δασκάλους του.

«Προς όλους τους γονείς, τώρα όλα τα παιδιά είναι καλά. Υπόσχομαι να τα φροντίσω με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ για όλη την ηθική υποστήριξη, ζητώ συγγνώμη απ’ όλους τους γονείς», γράφει ο 25χρονος, στο σημείωμα που έδωσε σε δύτη την Παρασκευή και που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο. Μέχρι τώρα, έχουν δημοσιοποιηθεί δύο βίντεο από την ανακάλυψη της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας και ένα δεύτερο που ήταν γυρισμένο στην Τρίτη.

Τα σημειώματα, των παιδιών προς τις οικογένειές τους, αποτελούν τις πρώτες δημόσιες αποδείξεις από την Τρίτη ότι βρίσκονται στη ζωή.

«Μην ανησυχείτε, μπαμπά και μαμά, πάνε δύο εβδομάδες που έφυγα, αλλά θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί», γράφει ο Μπιού, οι γονείς του οποίου έχουν ένα μικρό παντοπωλείο.

«Είμαι καλά, αλλά κάνει λίγο κρύο εδώ», γράφει ο Ντομ.

Δημοσιεύτηκε από Thai NavySEAL στις Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Πηγή: iefimerida.gr