ΚΟΣΜΟΣ

ΤikΤok: Γιατρός κρατούσε σακούλες με ανθρώπινο λίπος και χόρευε…

Γιατρός στη Βραζιλία δεν δίσταζε να αναρτά videos με την ίδια να χορεύει, επιδεικνύοντας σακούλες που περιλάμβαναν ανθρώπινο λίπος!
ΤikΤok: Γιατρός κρατούσε σακούλες με ανθρώπινο λίπος και χόρευε…

ΤikΤok: Γιατρός στη Βραζιλία δεν δίσταζε να αναρτά videos με την ίδια να χορεύει, επιδεικνύοντας σακούλες που περιλάμβαναν ανθρώπινο λίπος!

Αρρωστημένη η συνήθεια της πλαστικής χειρουργού Κάρεν Τριζόλιο Γκαρσία, η οποία είχε περισσότερους από 645.000 followers στο TikTok.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η πλαστική χειρουργός από τη Βραζιλία αναρτούσε videos με την ίδια να χορεύει χαμογελαστή σε λάτιν ρυθμούς, επιδεικνύοντας σακούλες που περιλάμβαναν ανθρώπινο λίπος.

«Αυτό είναι στήθος» ή «αυτό είναι λίπος από μασχάλες», ήταν μερικές από τις σχετικές λεζάντες που είχε δημοσιεύσει.

Ο Ιατρικός Σύλλογος του Σάο Πάουλο αφαίρεσε προσωρινά στην Γκαρσία την άδεια άσκησης επαγγέλματος, με βάση τους κανόνες του Σωματείου Χειρουργών της Βραζιλίας.

Παράλληλα, προέβη σε αναστολή της συμμετοχής της στο συμβούλιό του επί έξι μήνες.

Το TikTok «κατέβασε» τα videos από τον λογαριασμό της Γκαρσία, με την εξήγηση ότι παραβαίνουν τους κανονισμούς του για την απεικόνιση «διαμελισμένων» ή «ακρωτηριασμένων» μελών του ανθρώπινου σώματος.

Να σημειωθεί πως αν αποδειχθεί ότι έχει προβεί και σε εσφαλμένες ιατρικές ενέργειες, τότε πιθανολογείται ότι θα της αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>